Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / «Επιδείνωση» των ταραχών στην Τουρκία «βλέπει» η ΔΗΜΑΡ
Η ανακοίνωση του Τομέα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής της Δημοκρατικής Αριστεράς για τις διαδηλώσεις στην Τουρκία:Η χρήση ανεξέλεγκτης αστυνομικής βίας και η επίδειξη αυταρχισμού από την Τουρκική κυβέρνηση θα οδηγήσει σε επιδείνωση των ταραχών και της πολιτικής πόλωσης. Σε κάθε περίπτωση είναι καταδικαστέα και πρέπει να αποφευχθεί. Η Τουρκία οφείλει να παραμείνει προσανατολισμένη στην εμβάθυνση και στη διεύρυνση της Δημοκρατίας, καθώς και στο σεβασμό των ατομικών και συλλογικών δικαιωμάτων.Η Ευρωπαϊκή πορεία και προοπτική της γείτονος χώρας μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά σε μία τέτοια κατεύθυνση. Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να την ενθαρρύνει σε μια τέτοια πορεία.ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Επιδείνωση» των ταραχών στην Τουρκία «βλέπει» η ΔΗΜΑΡ

Η ανακοίνωση του Τομέα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής της Δημοκρατικής Αριστεράς για τις διαδηλώσεις στην Τουρκία:

Η χρήση ανεξέλεγκτης αστυνομικής βίας και η επίδειξη αυταρχισμού από την Τουρκική κυβέρνηση θα οδηγήσει σε επιδείνωση των ταραχών και της πολιτικής πόλωσης. Σε κάθε περίπτωση είναι καταδικαστέα και πρέπει να αποφευχθεί. Η Τουρκία οφείλει να παραμείνει προσανατολισμένη στην εμβάθυνση και στη διεύρυνση της Δημοκρατίας, καθώς και στο σεβασμό των ατομικών και συλλογικών δικαιωμάτων.

Η Ευρωπαϊκή πορεία και προοπτική της γείτονος χώρας μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά σε μία τέτοια κατεύθυνση. Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να την ενθαρρύνει σε μια τέτοια πορεία.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X