Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Μυρμήγκια χτυπούσαν ασταμάτητα το κουδούνι ηλικιωμένης
Μια ηλικιωμένη γυναίκα στην περιοχή Όφενμπουργκ στη Γερμανία αναγκάστηκε να καλέσει την αστυνομία τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης, επειδή κάποιος χτυπούσε ασταμάτητα το κουδούνι του σπιτιού της.Ωστόσο όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το κουδούνι δεν το χτυπούσε κάποιος φαρσέρ, αλλά μικροσκοπικά μυρμήγκια.Ειδικότερα, τα μυρμήγκια είχαν φτιάξει μια αρκετά μεγάλη φωλιά ακριβώς πάνω στο κουδούνι της εξώπορτας, με αποτέλεσμα αυτό να χτυπά ασταμάτητα λόγω της πίεσης.Αν και στην αναφορά της η αστυνομία δεν διευκρινίζει ποια ήταν τα μυρμήγκια ταραξίες, το πιθανότερο είναι ότι πρόκειται για ευρωπαϊκά μυρμήγκια monomorium pharaonis ή τα ασιατικά υπερμυρμήγκια lasius neglectus, δυο είδη που προσελκύονται από το ηλεκτρικό ρεύμα.Τελικά οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν μαχαίρι για να χαλάσουν τη φωλιά των μυρμηγκιών, επαναφέροντας την τάξη στο σπίτι της ηλικιωμένης γυναίκας.Πηγή:econews.gr

Μυρμήγκια χτυπούσαν ασταμάτητα το κουδούνι ηλικιωμένης

Μια ηλικιωμένη γυναίκα στην περιοχή Όφενμπουργκ στη Γερμανία αναγκάστηκε να καλέσει την αστυνομία τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης, επειδή κάποιος χτυπούσε ασταμάτητα το κουδούνι του σπιτιού της.

Ωστόσο όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το κουδούνι δεν το χτυπούσε κάποιος φαρσέρ, αλλά μικροσκοπικά μυρμήγκια.

Ειδικότερα, τα μυρμήγκια είχαν φτιάξει μια αρκετά μεγάλη φωλιά ακριβώς πάνω στο κουδούνι της εξώπορτας, με αποτέλεσμα αυτό να χτυπά ασταμάτητα λόγω της πίεσης.

Αν και στην αναφορά της η αστυνομία δεν διευκρινίζει ποια ήταν τα μυρμήγκια – ταραξίες, το πιθανότερο είναι ότι πρόκειται για ευρωπαϊκά μυρμήγκια monomorium pharaonis ή τα ασιατικά υπερμυρμήγκια lasius neglectus, δυο είδη που προσελκύονται από το ηλεκτρικό ρεύμα.

Τελικά οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν μαχαίρι για να χαλάσουν τη φωλιά των μυρμηγκιών, επαναφέροντας την τάξη στο σπίτι της ηλικιωμένης γυναίκας.

Πηγή:econews.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X