Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Γάτος «βαποράκι» κινητών τηλεφώνων σε φυλακή
Οι φρουροί μιας φυλακής στη Δημοκρατία του Κόμι, στη βόρεια Ρωσία, συνέλαβαν έναν... γάτο ο οποίος είχε αναλάβει να μεταφέρει κινητά τηλέφωνα στους κρατούμενους, όπως έγινε γνωστό χθες από τις ρωσικές σωφρονιστικές αρχές.Ο γάτος εντοπίστηκε το βράδυ της Παρασκευής, την ώρα που σκαρφάλωνε στον τοίχο της σωφρονιστικής φυλακής Αρ. 1, έχοντας δεμένα στην πλάτη του δύο κινητά τηλέφωνα και φορτιστές.Οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του ασπρόμαυρου γάτου, όπου φαίνεται καθαρά το "φορτίο

Γάτος «βαποράκι» κινητών τηλεφώνων σε φυλακή

Οι φρουροί μιας φυλακής στη Δημοκρατία του Κόμι, στη βόρεια Ρωσία, συνέλαβαν έναν… γάτο ο οποίος είχε αναλάβει να μεταφέρει κινητά τηλέφωνα στους κρατούμενους, όπως έγινε γνωστό χθες από τις ρωσικές σωφρονιστικές αρχές.

Ο γάτος εντοπίστηκε το βράδυ της Παρασκευής, την ώρα που σκαρφάλωνε στον τοίχο της σωφρονιστικής φυλακής Αρ. 1, έχοντας δεμένα στην πλάτη του δύο κινητά τηλέφωνα και φορτιστές.

Οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του ασπρόμαυρου γάτου, όπου φαίνεται καθαρά το "φορτίο

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X