Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Στο υπουργείο Ενέργειας ο πρωθυπουργός
Λίγο πριν από τις 9.00 το πρωί, ο Αντώνης Σαμαράς πέρασε το κατώφλι του υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής. Η επίσκεψη του πρωθυπουργού εντάσσεται στο πλαίσιο των συναντήσεων που έχει με όλες τις πολιτικές ηγεσίες των υπουργείων, προκειμένου να ενημερωθεί από κοντά για τα θέματα που διαχειρίζονται.Στην κορυφή της ατζέντας των ζητημάτων που διαχειρίζεται, αυτή την περίοδο, το υπουργείο Περιβάλλοντος βρίσκονται: τα ενεργειακά, οι αποκρατικοποιήσεις οργανισμών, όπως η ΔΕΣΠΑ και η ΔΕΣΦΑ, αλλά και το θέμα των υδρογονανθράκων.

Στο υπουργείο Ενέργειας ο πρωθυπουργός

Λίγο πριν από τις 9.00 το πρωί, ο Αντώνης Σαμαράς πέρασε το κατώφλι του υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής. Η επίσκεψη του πρωθυπουργού εντάσσεται στο πλαίσιο των συναντήσεων που έχει με όλες τις πολιτικές ηγεσίες των υπουργείων, προκειμένου να ενημερωθεί από κοντά για τα θέματα που διαχειρίζονται.

Στην κορυφή της ατζέντας των ζητημάτων που διαχειρίζεται, αυτή την περίοδο, το υπουργείο Περιβάλλοντος βρίσκονται: τα ενεργειακά, οι αποκρατικοποιήσεις οργανισμών, όπως η ΔΕΣΠΑ και η ΔΕΣΦΑ, αλλά και το θέμα των υδρογονανθράκων.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X