Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Θα καθυστερήσει η καταβολή του επιδόματος τέκνων
Θα καθυστερήσουν να εισπράξουν το επίδομα τέκνων οι  800.000 οικογένειες που το δικαιούνται, λόγω της μεγάλης καθυστέρησης με την οποία ξεκίνησε και αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής των φετινών δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων. Η προθεσμία κατάθεσης των δηλώσεων, η οποία λήγει κανονικά στις 30 Ιουνίου, είναι βέβαιο ότι θα παραταθεί για πολλές εβδομάδες κι, έτσι όπως εξελίσσονται τα γεγονότα, οι φετινές φορολογικές δηλώσεις θα υποβάλλονται μέχρι και τον Αύγουστο. Άμεση συνέπεια της εξέλιξης αυτής θα είναι να καθυστερήσουν  σημαντικά οι διαδικασίες εκκαθάρισης των δηλώσεων και καταβολής των νέων επιδομάτων τέκνων σε 800.000 οικογένειες με χαμηλά και μεσαία εισοδήματα. Κι αυτό διότι προϋπόθεση για την καταβολή των επιδομάτων είναι η υποβολή και η εκκαθάριση των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος.

Θα καθυστερήσει η καταβολή του επιδόματος τέκνων

Θα καθυστερήσουν να εισπράξουν το επίδομα τέκνων οι  800.000 οικογένειες που το δικαιούνται, λόγω της μεγάλης καθυστέρησης με την οποία ξεκίνησε και αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής των φετινών δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων.
Η προθεσμία κατάθεσης των δηλώσεων, η οποία λήγει κανονικά στις 30 Ιουνίου, είναι βέβαιο ότι θα παραταθεί για πολλές εβδομάδες κι, έτσι όπως εξελίσσονται τα γεγονότα, οι φετινές φορολογικές δηλώσεις θα υποβάλλονται μέχρι και τον Αύγουστο.
Άμεση συνέπεια της εξέλιξης αυτής θα είναι να καθυστερήσουν  σημαντικά οι διαδικασίες εκκαθάρισης των δηλώσεων και καταβολής των νέων επιδομάτων τέκνων σε 800.000 οικογένειες με χαμηλά και μεσαία εισοδήματα. Κι αυτό διότι προϋπόθεση για την καταβολή των επιδομάτων είναι η υποβολή και η εκκαθάριση των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X