Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Γυναίκα η υποψήφια δήμαρχος Παρισίων των Συντηρητικών
Η εκπρόσωπος της προεκλογικής εκστρατείας του πρώην Γάλλου προέδρου, Νικολά Σαρκοζί, κέρδισε μια προκαταρκτική ψηφοφορία τη Δευτέρα για τη θέση του υποψηφίου του συντηρητικού κόμματος UMP στις εκλογές που θα διεξαχθούν το 2014 για τη δημαρχία του Παρισιού. Η Ναταλί Κοσιόσκο-Μοριζέ, 40 ετών, η οποία ήταν υπουργός περιβάλλοντος στην κυβέρνηση Σαρκοζί, κέρδισε την ψηφοφορία αποσπώντας το 58 τοις εκατό των ψήφων. Στις εκλογές που θα αναδείξουν το νέο δήμαρχο του Παρισιού, η Μοριζέ θα ανταγωνιστεί με μία ακόμα γυναίκα, την Αν Ιντάλγκο του Σοσιαλιστικού Κόμματος. Η νίκη του Σοσιαλιστικού Κόμματος για τη δημαρχία θα αποτελέσει μεγάλη πρόκληση για τον πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, του οποίου η δημοτικότητα έχει πέσει στο 24 τοις εκατό, καθώς οι ψηφοφόροι του επιρρίπτουν ευθύνες για τα επίπεδα ρεκόρ της ανεργίας και την στασιμότητα στην οικονομική ανάπτυξη. ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γυναίκα η υποψήφια δήμαρχος Παρισίων των Συντηρητικών

Η εκπρόσωπος της προεκλογικής εκστρατείας του πρώην Γάλλου προέδρου, Νικολά Σαρκοζί, κέρδισε μια προκαταρκτική ψηφοφορία τη Δευτέρα για τη θέση του υποψηφίου του συντηρητικού κόμματος UMP στις εκλογές που θα διεξαχθούν το 2014 για τη δημαρχία του Παρισιού.

Η Ναταλί Κοσιόσκο-Μοριζέ, 40 ετών, η οποία ήταν υπουργός περιβάλλοντος στην κυβέρνηση Σαρκοζί, κέρδισε την ψηφοφορία αποσπώντας το 58 τοις εκατό των ψήφων.

Στις εκλογές που θα αναδείξουν το νέο δήμαρχο του Παρισιού, η Μοριζέ θα ανταγωνιστεί με μία ακόμα γυναίκα, την Αν Ιντάλγκο του Σοσιαλιστικού Κόμματος.

Η νίκη του Σοσιαλιστικού Κόμματος για τη δημαρχία θα αποτελέσει μεγάλη πρόκληση για τον πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, του οποίου η δημοτικότητα έχει πέσει στο 24 τοις εκατό, καθώς οι ψηφοφόροι του επιρρίπτουν ευθύνες για τα επίπεδα ρεκόρ της ανεργίας και την στασιμότητα στην οικονομική ανάπτυξη.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X