Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Οι απαιτήσεις της τρόικας
Απολύσεις, καταργήσεις δημοσίων οργανισμών, η πάταξη της φοροδιαφυγής, το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων αλλά και ο ενιαίος φόρος ακινήτων θα βρεθεί στο επίκεντρο των ελεγκτών της τρόικας. Μεγάλο ζητούμενο είναι αν θα ικανοποιηθούν οι εκπρόσωποι των δανειστών από την τήρηση του προϋπολογισμού και την πορεία των εσόδων. Την πρόθεσή του να ζητήσει από το Eurogroup μείωση του χρέους διατύπωσε ο υπουργός Οικονομικών σε συνέντευξή του στη γαλλική εφημερίδα Les Echos. "Κατά τη συνεδρίαση του Eurogroup του Νοεμβρίου του 2012, αναφέρθηκε ότι αν η Ελλάδα καταγράψει πρωτογενές πλεόνασμα μπορεί να αποφασιστούν μέτρα για τη μείωση του χρέους. Νομίζω ότι από το επόμενο καλοκαίρι, θα μπορούσα να επιστρέψω στους συναδέλφους μου και να ζητήσω την εφαρμογή αυτής της ρήτρας

Οι απαιτήσεις της τρόικας

Απολύσεις, καταργήσεις δημοσίων οργανισμών, η πάταξη της φοροδιαφυγής, το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων αλλά και ο ενιαίος φόρος ακινήτων θα βρεθεί στο επίκεντρο των ελεγκτών της τρόικας.

Μεγάλο ζητούμενο είναι αν θα ικανοποιηθούν οι εκπρόσωποι των δανειστών από την τήρηση του προϋπολογισμού και την πορεία των εσόδων.

Την πρόθεσή του να ζητήσει από το Eurogroup μείωση του χρέους διατύπωσε ο υπουργός Οικονομικών σε συνέντευξή του στη γαλλική εφημερίδα Les Echos. «Κατά τη συνεδρίαση του Eurogroup του Νοεμβρίου του 2012, αναφέρθηκε ότι αν η Ελλάδα καταγράψει πρωτογενές πλεόνασμα μπορεί να αποφασιστούν μέτρα για τη μείωση του χρέους. Νομίζω ότι από το επόμενο καλοκαίρι, θα μπορούσα να επιστρέψω στους συναδέλφους μου και να ζητήσω την εφαρμογή αυτής της ρήτρας

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X