Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Στοματική υγεία και οικονομική κρίση
Γράφει ο Αθανάσιος Τσέλιος - Χειρουργός Οδοντίατρος MSc. Τα καινούργια ελληνικά αλλά και διεθνή στατιστικά δεδομένα αποδεικνύουν τη σαφή υποβάθμιση του ήδη χαμηλού δείκτη στοματικής υγείας των Ελλήνων. Μπορεί όμως η παραπάνω άσχημη εικόνα να αποδοθεί εξ ολοκλήρου στην οικονομική κρίση που μαστίζει σήμερα τη χώρα μας; Εν μέρει Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί πως η αναβολή ή η παραμέληση των αναγκαίων οδοντιατρικών πράξεων, που αφορούν την καλή στοματική υγεία, τελικά μπορεί να οδηγήσουν στη διόγκωση των υποκείμενων βλαβών, λόγω της μη έγκαιρης διαγνώσεώς τους και επομένως στην αύξηση της μελλοντικής οικονομικής δαπάνης. Μπείτε τώρα στο www.nowdoctor.gr και διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

Στοματική υγεία και οικονομική κρίση

Γράφει ο Αθανάσιος Τσέλιος – Χειρουργός Οδοντίατρος MSc.

Τα καινούργια ελληνικά αλλά και διεθνή στατιστικά δεδομένα αποδεικνύουν τη σαφή υποβάθμιση του ήδη χαμηλού δείκτη στοματικής υγείας των Ελλήνων.

Μπορεί όμως η παραπάνω άσχημη εικόνα να αποδοθεί εξ” ολοκλήρου στην οικονομική κρίση που μαστίζει σήμερα τη χώρα μας;

Εν μέρει…

Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί πως η αναβολή ή η παραμέληση των αναγκαίων οδοντιατρικών πράξεων, που αφορούν την καλή στοματική υγεία, τελικά μπορεί να οδηγήσουν στη διόγκωση των υποκείμενων βλαβών, λόγω της μη έγκαιρης διαγνώσεώς τους και επομένως στην αύξηση της μελλοντικής οικονομικής δαπάνης.

Μπείτε τώρα στο www.nowdoctor.gr και διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X