Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Πράσινο φως για ένταξη της Λετονίας στην ΕΕ
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα δώσει την Τετάρτη στη Λετονία το πράσινο φως προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες ώστε να η χώρα να γίνει το 18ο μέλος της ζώνης του ευρώ, ξεκινώντας από την αρχή του επόμενου έτους, δήλωσαν τη Δευτέρα αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το εκτελεστικό όργανο της ΕΕ θα δημοσιεύσει έκθεση σχετικά με το εάν το κράτος της Βαλτικής πληροί τα κριτήρια για την ένταξη του στο ενιαίο νόμισμα, τα οποία περιλαμβάνουν χαμηλό πληθωρισμό, σταθερή συναλλαγματική ισοτιμία καθώς και χαμηλό δημόσιο χρέος και έλλειμμα. Η Λετονία, η οποία υποβλήθηκε σε ένα από τα πιο σκληρά μέτρα λιτότητας στην Ευρώπη μετά την κρίση 2008-2009 κατάφερε να "σβήσει

Πράσινο φως για ένταξη της Λετονίας στην ΕΕ

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα δώσει την Τετάρτη στη Λετονία το πράσινο φως προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες ώστε να η χώρα να γίνει το 18ο μέλος της ζώνης του ευρώ, ξεκινώντας από την αρχή του επόμενου έτους, δήλωσαν τη Δευτέρα αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το εκτελεστικό όργανο της ΕΕ θα δημοσιεύσει έκθεση σχετικά με το εάν το κράτος της Βαλτικής πληροί τα κριτήρια για την ένταξη του στο ενιαίο νόμισμα, τα οποία περιλαμβάνουν χαμηλό πληθωρισμό, σταθερή συναλλαγματική ισοτιμία καθώς και χαμηλό δημόσιο χρέος και έλλειμμα.

Η Λετονία, η οποία υποβλήθηκε σε ένα από τα πιο σκληρά μέτρα λιτότητας στην Ευρώπη μετά την κρίση 2008-2009 κατάφερε να «σβήσει

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X