Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Η Harper θα γίνει η νέα Ραπουνζέλ
Μπορεί να έχει τρεις γιους, αλλά φαίνεται πως η κόρη του βγάζει τον πιο τρυφερό μπαμπά που κρύβει μέσα του. Ο David Beckham δεν αντέχει μακριά της, καθώς οι παπαράτσι τους "συλλαμβάνουν" διαρκώς μαζί σε όλες τις δραστηριότητες. Πριν ακόμη αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο η μικρή Harper δεν έχανε αγώνα του διάσημου μπαμπά της, ενώ εκείνος την κρατά συνεχώς στην αγκαλιά του πηγαίνοντας στο πάρκο, για ψώνια, σε αγώνες μπάσκετ... Τώρα με δηλώσεις του αποκαλύπτει πόση ακριβώς αδυναμία της έχει και δεν μπορεί μάλιστα να την κρύψει. Όταν τον ρώτησαν πώς θα αισθανθεί όταν η 22 μηνών Harper αρχίσει να βγαίνει ραντεβού, εκείνος με αφοπλιστική ειλικρίνεια απάντησε: "Φυσικά και αποκλείεται! Δεν πρόκειται να βγει! Θα μείνει κλειδωμένη σαν τη Ραπουνζέλ". Πολύ πολιτισμένος πατέρας ακούγεται! Μιλώντας για τη διαφορά του να έχεις γιο από κόρη, ο άσος του ποδοσφαίρου τόνισε: "Είναι εντελώς διαφορετικό να έχεις κόρη απ' ό,τι γιο! Δεν λέω ότι αγαπάω περισσότερο την κόρη μου, αλλά τα αγόρια είναι πιο ανεξάρτητα". ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Η Harper θα γίνει η νέα Ραπουνζέλ

Μπορεί να έχει τρεις γιους, αλλά φαίνεται πως η κόρη του βγάζει τον πιο τρυφερό μπαμπά που κρύβει μέσα του. Ο David Beckham δεν αντέχει μακριά της, καθώς οι παπαράτσι τους «συλλαμβάνουν» διαρκώς μαζί σε όλες τις δραστηριότητες. Πριν ακόμη αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο η μικρή Harper δεν έχανε αγώνα του διάσημου μπαμπά της, ενώ εκείνος την κρατά συνεχώς στην αγκαλιά του πηγαίνοντας στο πάρκο, για ψώνια, σε αγώνες μπάσκετ…

Τώρα με δηλώσεις του αποκαλύπτει πόση ακριβώς αδυναμία της έχει και δεν μπορεί μάλιστα να την κρύψει. Όταν τον ρώτησαν πώς θα αισθανθεί όταν η 22 μηνών Harper αρχίσει να βγαίνει ραντεβού, εκείνος με αφοπλιστική ειλικρίνεια απάντησε: «Φυσικά και αποκλείεται! Δεν πρόκειται να βγει! Θα μείνει κλειδωμένη σαν τη Ραπουνζέλ». Πολύ πολιτισμένος πατέρας ακούγεται!

Μιλώντας για τη διαφορά του να έχεις γιο από κόρη, ο άσος του ποδοσφαίρου τόνισε: «Είναι εντελώς διαφορετικό να έχεις κόρη απ’ ό,τι γιο! Δεν λέω ότι αγαπάω περισσότερο την κόρη μου, αλλά τα αγόρια είναι πιο ανεξάρτητα».

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X