Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Περισσότερες φωτογραφίες από το iOS 7
Διέρρευσαν και άλλες φωτογραφίες από το iOS 7 το οποίο θα ξέρουμε ακριβώς πως θα είναι σε μια εβδομάδα από τώρα.Προς το παρόν δεν βλέπουμε νέες εφαρμογές, κάποια νέα προσθήκη δηλαδή που έκανε η Apple. Ωστόσο δεν πρέπει να ανησυχούμε, αφού οι φωτογραφίες μάλλον είναι από το παρελθόν, στα πρώτα στάδια και εκδόσεις του iOS 7.Όπως βλέπετε, οι εφαρμογές που έχουν μεγάλες αλλαγές σε σχέση με τις υπόλοιπες είναι το iTunes, τo App Store και η Mουσική. Πλέον όπως ήδη γνωρίζαμε έχουν ένα επίπεδο σχεδιασμό, αλλά οι αλλαγές εξακολουθούν να μην είναι μεγάλες.Η εφαρμογή "Phone

Περισσότερες φωτογραφίες από το iOS 7

Διέρρευσαν και άλλες φωτογραφίες από το iOS 7 το οποίο θα ξέρουμε ακριβώς πως θα είναι σε μια εβδομάδα από τώρα.

Προς το παρόν δεν βλέπουμε νέες εφαρμογές, κάποια νέα προσθήκη δηλαδή που έκανε η Apple. Ωστόσο δεν πρέπει να ανησυχούμε, αφού οι φωτογραφίες μάλλον είναι από το παρελθόν, στα πρώτα στάδια και εκδόσεις του iOS 7.

Όπως βλέπετε, οι εφαρμογές που έχουν μεγάλες αλλαγές σε σχέση με τις υπόλοιπες είναι το iTunes, τo App Store και η Mουσική. Πλέον όπως ήδη γνωρίζαμε έχουν ένα επίπεδο σχεδιασμό, αλλά οι αλλαγές εξακολουθούν να μην είναι μεγάλες.

Η εφαρμογή "Phone

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X