Το ξενοδοχείο King George ανοίγει και πάλι τις πόρτες του

Την Τετάρτη 05 Ιουνίου 2013, ύστερα από 3 μήνες εντατικών εργασιών για την ανακαίνισή του, το ξενοδοχείο KingGeorge ανοίγει και πάλι τις πόρτες του.

Η δαπάνη των εργασιών για την καλοκαιρινή περίοδο έχει ανέλθει στο ποσό των 2,5 εκατομμυρίων και θα ολοκληρωθεί τον χειμώνα, όπως αποφασίστηκε με την υπογραφή ενοικίασης του ξενοδοχείου από την ‘Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα Α.Ε’, εταιρείας εισηγμένης στο Χρηματιστήριο.

Η ‘Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα Α.Ε.’ διευρύνει το χαρτοφυλάκιό της με ένα ακόμη πεντάστερο ξενοδοχείο, μετά τη Μεγάλη Βρεταννία, το Hyatt Belgrade, το Excelsior στο Βελιγράδι και το Sheraton Rhodes Resort στη Ρόδο (το τελευταίο από κοινού με την οικ. Σμπώκου), προσφέροντας πολλές θέσεις εργασίας. Κοινό χαρακτηριστικό όλων των ξενοδοχείων είναι η προνομιακή θέση, η ειδική αρχιτεκτονική και η υψηλή ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών.

O κος Γιώργος Γαλανάκις, Πρόεδρος της ‘Λάμψα’, δήλωσε ότι “η νέα αυτή επένδυση αποτελεί, πέρα από οποιοδήποτε επιχειρηματικό κίνητρο, συνεισφορά της εταιρείας στην προσπάθεια ανάκαμψης της Ελληνικής οικονομίας

Σχετικά άρθρα