Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Διευκρινήσεις από το ΤΑΙΠΕΔ για το σκοπευτήριο της Καισαριανής
Ουδέποτε το σκοπευτήριο της Καισαριανής συμπεριελήφθη στη λίστα των ακινήτων του δημοσίου προς ιδιωτικοποίηση υποστηρίζει σε ανακοίνωσή του το ΤΑΙΠΕΔ.Το ταμείο αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας υποστηρίζει ότι:- Το συγκεκριμένο ακίνητο ιδιοκτησίας του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων, επιφάνειας 99 στρεμμάτων στο Δήμο Καισαριανής δεν συμπεριελήφθη στην προς ιδιωτικοποίηση περιουσία του ελληνικού δημοσίου και κατά συνέπεια δεν πέρασε ποτέ στην κυριότητα του ΤΑΙΠΕΔ.- Η συζήτηση για ανύπαρκτα θέματα, αποπροσανατολίζει και δημιουργεί εσφαλμένες εντυπώσεις για τον ρόλο και τις αρχές λειτουργίας του ΤΑΙΠΕΔ.

Διευκρινήσεις από το ΤΑΙΠΕΔ για το σκοπευτήριο της Καισαριανής

Ουδέποτε το σκοπευτήριο της Καισαριανής συμπεριελήφθη στη λίστα των ακινήτων του δημοσίου προς ιδιωτικοποίηση υποστηρίζει σε ανακοίνωσή του το ΤΑΙΠΕΔ.

Το ταμείο αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας υποστηρίζει ότι:

– Το συγκεκριμένο ακίνητο ιδιοκτησίας του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων, επιφάνειας 99 στρεμμάτων στο Δήμο Καισαριανής δεν συμπεριελήφθη στην προς ιδιωτικοποίηση περιουσία του ελληνικού δημοσίου και – κατά συνέπεια – δεν πέρασε ποτέ στην κυριότητα του ΤΑΙΠΕΔ.

– Η συζήτηση για ανύπαρκτα θέματα, αποπροσανατολίζει και δημιουργεί εσφαλμένες εντυπώσεις για τον ρόλο και τις αρχές λειτουργίας του ΤΑΙΠΕΔ.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X