Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Oταν η Ζιζέλ καλλωπίζεται
Στο βίντεo ,που δημοσιεύει το boston.com, από τα παρασκήνια της φωτογράφισής της για την ιταλική έκδοση της Vogue, η βραζιλιάνα καλλονή ποζάρει στο φακό και ενδίδει σε μερικές από τις τελευταίες τεχνικές καλλωπισμού του Χόλιγουντ. Ανάμεσα σε αυτές και η νέα τεχνική την οποία οι περισσότερες σταρ του εξωτερικού επιλέγουν τον τελυαταίο καιρό προκειμένου να δείχνουν πιο λαμπερές.Πρόκειται για μία τεχνική που βασίζεται στις αναπλαστικές ιδιότητες των αιμοπεταλίων του αίματος και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος. Τη μέθοδο αυτή είχε δοκιμάσει και η Kim Kardashian αλλά και η Jennifer Aniston.

Oταν η Ζιζέλ καλλωπίζεται

Στο βίντεo ,που δημοσιεύει το boston.com, από τα παρασκήνια της φωτογράφισής της για την ιταλική έκδοση της Vogue, η βραζιλιάνα καλλονή ποζάρει στο φακό και ενδίδει σε μερικές από τις τελευταίες τεχνικές καλλωπισμού του Χόλιγουντ.

Ανάμεσα σε αυτές και η νέα τεχνική την οποία οι περισσότερες σταρ του εξωτερικού επιλέγουν τον τελυαταίο καιρό προκειμένου να δείχνουν πιο λαμπερές.Πρόκειται για μία τεχνική που βασίζεται στις αναπλαστικές ιδιότητες των αιμοπεταλίων του αίματος και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος. Τη μέθοδο αυτή είχε δοκιμάσει και η Kim Kardashian αλλά και η Jennifer Aniston.

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X