Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Έκρηξη σε κολέγιο της Νέας Υόρκης
Τουλάχιστον επτά άνθρωποι έχουν τραυματιστεί από έκρηξη που σημειώθηκε σε κολέγιο των Ηνωμένων Πολιτειών, βόρεια της Νέας Υόρκης. Αξιωματικοί της Πυροσβεστικής ανέφεραν πως η έκρηξη ήταν δυνατή, ενώ είχε σαν αποτέλεσμα να καταστραφούν τζάμια και πόρτες του διώροφου κτιρίου του κολεγίου. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι η έκρηξη προκλήθηκε από διαρροή αερίου.Πληροφορίες του Sky News αναφέρουν ότι ανάμεσα στους τραυματίες βρίσκεται μία γυναίκα που έπεσε από παράθυρο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Κανένας από τους επτά τραυματίες δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του. Άνθρωποι που βρίσκονταν μέσα στο κτίριο εγκλωβίστηκαν, ωστόσο στη συνέχεια και με τη βοήθεια των ανδρών της Πυροσβεστικής, κατόρθωσαν να βγουν από το κολέγιο.

Έκρηξη σε κολέγιο της Νέας Υόρκης

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι έχουν τραυματιστεί από έκρηξη που σημειώθηκε σε κολέγιο των Ηνωμένων Πολιτειών, βόρεια της Νέας Υόρκης. Αξιωματικοί της Πυροσβεστικής ανέφεραν πως η έκρηξη ήταν δυνατή, ενώ είχε σαν αποτέλεσμα να καταστραφούν τζάμια και πόρτες του διώροφου κτιρίου του κολεγίου. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι η έκρηξη προκλήθηκε από διαρροή αερίου.

Πληροφορίες του Sky News αναφέρουν ότι ανάμεσα στους τραυματίες βρίσκεται μία γυναίκα που έπεσε από παράθυρο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Κανένας από τους επτά τραυματίες δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του. Άνθρωποι που βρίσκονταν μέσα στο κτίριο εγκλωβίστηκαν, ωστόσο στη συνέχεια και με τη βοήθεια των ανδρών της Πυροσβεστικής, κατόρθωσαν να βγουν από το κολέγιο.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X