«Σε όλη μου την ζωή είμαι αξιοπρεπής»

Η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε στο περιοδικό Τηλέραμα για την προσωπική της ζωή αλλά και το , τα απωθημένα της και το επάγγελμα που θα έκανε αν δεν ήταν παρουσιάστρια.

Σχετικά με την προσωπική της ζωή και το γεγονός ότι αυτή σχολιάζεται περισσότερο τώρα που παρουσιάζει ένα μεγάλο σόου, η παρουσιάστρια του Your Face Sounds Familiar ανέφερε: “Δεν με ενδιαφέρει καθόλου γι΄αυτό και δεν αγχώνομαι. Σε όλη μου τη ζωή είμαι αξιοπρεπής και αυτό προσπαθώ και τώρα σε ό,τι και αν κάνω, όπου και αν βρίσκομαι: είτε σε μικρό είτε σε μεγάλο κανάλι. Θέλω να πω, εγώ δεν πρόκειτα να αλλαξω, ούτε να συμπεριφέρομαι αλλιώς ή να προσποιούμαι πως είμαι κάποια άλλη, μόνο και μόνο για να μου γράψουν καλά ή γιατί φοβάμαι τι θα πουν για μένα. Αν πάχυνα, πάχυνα. Και τι πειράζει; Αν είμαι καλά με τον άντρα μου, είμαι, εδώ και χρόνια, και δεν χρειάζομαι δημοσιεύματα για να το αποδεικνύουν. Οπότε, άστους να σχολιάζουν…”, ενώ όταν ρωτήθηκε αν την έχει ενοχλήσει κάποιο πρόσφατο δημοσίευμα ξεκαθάρισε: “Όχι, δόξα τω Θεώ, τίποτα!”.

Έχει όμως απωθημένα; Η ίδια απάντησε: “Δεν έχω κάτι στο μυαλό μου. Αλήθεια. Νιώθω γεμάτη. Και στην προσωπική μου ζωή και στη δουλειά. Ό,τι ονειρεύτηκα, το έχω αποκτήσει. Άλλωστε, καιρός δεν ήταν; Είκοσι χρόνια τώρα δουλεύω. Ίσως μάλιστα να άργησαν και λίγο κάποια πράγματα…”.

Τέλος, σχολίασε το γεγονός ότι όλοι την χαρακτηρίζουν “καλό παιδί” απαντώντας παράλληλα αν το χρησιμοποιεί και ως μορφή προστασίας: “Τώρα τι να πω; Σε αυτό δεν μπορώ να απαντήσω η ίδια. Γι’ αυτό καλύτερα να κάνεις ένα γκάλοπ ανάμεσα στους γνωστούς, τους φίλους και την οικογένειά μου. Εκείνο που μπορώ να σου πω εγώ είναι πως σε κάθε περίπτωση είμαι ο εαυτός μου και αυτό προσπαθώ και σε κάθε συνεργασία μου: Να βγαίνει ο αληθινός μου εαυτός. Η αισιοδοξία, το κέφι, η θετική ματιά στη ζωή. Γιατί η ζωή είναι ωραία, και πρέπει να την απολαμβάνουμε κάθε στιγμή. Σε τι ωφελούν η γκρίνια και η μιζέρια; Εγώ λέω σε τίποτα. Γι΄αυτό είμαι… χαρούμενα Χριστούγεννα, αυτό είμαι”.

Σχετικά άρθρα