Tα παίρνει πίσω ο εκπρόσωπος του Douglas

Να μαζέψει τα… ασυμμάζευτα προσπαθεί ο εκπρόσωπος του Michael Douglas, μετά το σάλο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του 68χρονου ηθοποιού, ο οποίος ισχυρίστηκε πως ο καρκίνος του λάρυγγα από τον οποίο νόσησε πριν τρία χρόνια, οφείλεται στον… στοματικό έρωτα!

Μετά το σάλο λοιπόν που προκλήθηκε από τη δήλωση-σοκ του Douglas, ο οποίος στήριξε τα όσα είπε σε λεγόμενα κορυφαίου του γιατρού, βγήκε ο εκπρόσωπος του, Allen Burry, τονίζοντας πως ο Michael Douglas, ποτέ δεν είπε ότι ο ιός HPV –για τον οποίο ευθύνεται η αιδοιολειξία- προκάλεσε τον καρκίνο στον Michael Douglas.

Mάλιστα ξεκαθάρισε, πως ο 68χρονος ηθοποιός μιλούσε γενικά πως ο στοματικός έρωτας είναι αιτία καρκίνου, και δεν αναφερόταν συγκεκριμένα στη δική του περίπτωση.

Στην Guardian πάντως, για να σας θυμίσουμε και τι ακριβώς συνέβη, ο Douglas όταν ρωτήθηκε για την περιπέτεια του και για το αν μετάνιωσε για τα χρόνια που έπινε και κάπνιζε πάρα πολύ, απάντησε πως όχι, γιατί ο συγκεκριμένος τύπος καρκίνου, μεταδίδεται κάνοντας στοματικό έρωτα στις γυναίκες.

Μετά πάντως από αυτές τις δηλώσεις, ο 68χρονος ηθοποιός τιμήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, από την Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρία, λαμβάνοντας το βραβείο Marvin Hamlisch.

Πηγή:star.gr

Σχετικά άρθρα