Εξωτικό μοσχαράκι με πιπεριές και καστανό μπασμάτι

<div class="ingredients">
<div class="pos-ingredients">
<div class="element element-text first last">
<h3 style="text-align: justify;"><span style="font-size: small;">Υλικά συνταγής</span></h3>
<ul style="text-align: justify;">
<li>
<p><span style="font-size: small;"><strong>Για το ρύζι μπασμάτι</strong></span></p>
</li>
<li><span style="font-size: small;">400 γρ. Agrino Brown Family Καστανό Ρύζι Basmati</span></li>
<li><span style="font-size: small;">30 γρ. βούτυρο</span></li>
<li><span style="font-size: small;">λίγη τριμμένο τζίντζερ</span></li>
<li>
<p><span style="font-size: small;"><strong>Για το μοσχαράκι</strong></span></p>
</li>
<li><span style="font-size: small;">500 γρ. μοσχαρίσιο κρέας (ποντίκι ή ελιά) κομμένο σε μικρές μπουκιές</span></li>
<li><span style="font-size: small;">2 πιπεριές (1 πράσινη και 1 κίτρινη) κομμένες σε λωρίδες</span></li>
<li><span style="font-size: small;">1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό κομμένο σε φέτες</span></li>
<li><span style="font-size: small;">3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο</span></li>
<li><span style="font-size: small;">4-5 κουταλιές της σουπας ψιλοκομμένο ντοματάκι με τα υγρά του</span></li>
<li><span style="font-size: small;">2 κουταλιές σόγια σος</span></li>
<li><span style="font-size: small;">2 κουταλιές βαλσαμικό ξίδι</span></li>
<li><span style="font-size: small;">αλάτι, πιπέρι, 1/2 κουταλάκι κοφτό καστανή ζάχαρη (προαιρετικά)</span></li>
</ul>
</div>
</div>
</div>
<div class="directions">
<div class="pos-directions">
<div class="element element-joomlamodule first" style="text-align: justify;"><span style="font-size: small;"> </span></div>
<div class="element element-textarea last">
<h3 style="text-align: justify;"><span style="font-size: small;">Εκτέλεση συνταγής</span></h3>
<ol>
<li style="text-align: justify;">
<p><span style="font-size: small;">Σοτάρετε τις μοσχαρίσιες μπουκιές, το κρεμμύδι και τις πιπεριές στο λάδι σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι. Μόλις μαραθούν τα λαχανικά και ροδίσει ελαφρά το κρέας, ρίχνετε τη σόγια σος και το μπαλσάμικο. Ανακατεύετε μια δόση τα υλικά και προσθέτετε το ντοματάκι. Αλατοπιπερώνετε, ρίχνετε και την καστανή ζάχαρη. Συμπληρώνετε μισό ποτήρι νερό και μαγειρεύετε για 15' περίπου μέχρι να απορροφηθούν τα πολλά υγρά και να μείνουν το κρέας και τα λαχανικά με τη σάλτσα.</span></p>
</li>
<li>
<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: small;">Στο μεταξύ ετοιμάζετε το μπασμάτι σοτάροντας στο βούτυρο το τζίντζερ και ρίχνοντας στη συνέχεια και το ρύζι. Ανακατεύετε συνεχώς για λίγο να αρωματιστεί το ρύζι. Συμπληρώνετε με το νερό που υποδεικνύει η συσκευασία και μαγειρεύτε σύμφωνα με τις οδηγίες της. Σερβίρετε το μοσχαράκι με τις πιπεριές και το μπασμάτι σε χωριστά σκεύη ή ανακατεμένα μεταξύ τους.</span></p>
</li>
</ol>
<div style="text-align: justify;"><span style="font-size: small;"><br /></span></div>
<div style="text-align: justify;"><span style="font-size: small;"><a href="http://www.icookgreek.com">www.icookgreek.com</a></span></div>
<div style="text-align: justify;"><span style="font-size: small;"><br /></span></div>
<div style="text-align: justify;"><span style="color: #3366ff;"><strong><span style="font-size: small;">Διαβάστε ακόμα: </span></strong></span></div>
<div style="text-align: justify;"><a href="/75151/nostimo-kai-threptikomosxaraki-me-selinoriza-ala-polita" target="_blank"><span style="color: #3366ff;"><strong><span style="font-size: small;"><span>Νόστιμο και θρεπτικό:Μοσχαράκι με σελινόριζα αλά πολίτα</span></span></strong></span></a></div>
<div style="text-align: justify;"><span style="color: #3366ff;"><a href="/111311/mosxari-kokkinisto-me-melitzanes" target="_blank"><span style="color: #3366ff;"><strong><span style="font-size: small;">Μοσχάρι κοκκινιστό με μελιτζάνες!</span></strong></span></a></span></div>
<div style="text-align: justify;"><span style="font-size: small;"><br /></span></div>
</div>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα