Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / «Εχθρός» των βλεφαρίδων τα προϊόντα μακιγιάζ
Οι βλεφαρίδες χρειάζονται τη φροντίδα μας, καθώς είναι τρίχες οι οποίες δεν ξαναβγαίνουν εύκολα. Τα προϊόντα μακιγιάζ που χρησιμοποιούμε, όπως η μάσκαρα και οι σκιές ματιών, εμποδίζουν την ανάπτυξη της τρίχας με αποτέλεσμα να αραιώνουν. Μην ξεχνάτε λοιπόν να ξεβάφετε κάθε βράδυ τα μάτια σας. Για να τις δυναμώσετε, μπορείτε να χρησιμοποιείτε αμυγδαλέλαιο το οποίο περιέχει βιταμίνες οι οποίες κάνουν τις βλεφαρίδες να μακραίνουν γρηγορότερα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιείτε αμυγδαλέλαιο και στα φρύδια σας. Πηγή: myworld.gr

«Εχθρός» των βλεφαρίδων τα προϊόντα μακιγιάζ

Οι βλεφαρίδες χρειάζονται τη φροντίδα μας, καθώς είναι τρίχες οι οποίες δεν ξαναβγαίνουν εύκολα. Τα προϊόντα μακιγιάζ που χρησιμοποιούμε, όπως η μάσκαρα και οι σκιές ματιών, εμποδίζουν την ανάπτυξη της τρίχας με αποτέλεσμα να αραιώνουν.

Μην ξεχνάτε λοιπόν να ξεβάφετε κάθε βράδυ τα μάτια σας.

Για να τις δυναμώσετε, μπορείτε να χρησιμοποιείτε αμυγδαλέλαιο το οποίο περιέχει βιταμίνες οι οποίες κάνουν τις βλεφαρίδες να μακραίνουν γρηγορότερα.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιείτε αμυγδαλέλαιο και στα φρύδια σας.

Πηγή: myworld.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X