Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Σαρώνει και στην επανάληψη η σειρά “Ευτυχισμένοι μαζί”!
Η πετυχημένη σειρά του Μεγάλου Καναλιού, "Ευτυχισμένοι μαζί" ακόμα και μετά από τόσες επαναλήψεις σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης!Η επανάληψη του Ευτυχισμένοι Μαζί σημείωσε στο σύνολο 22,5%. 26,7% έκανε η σειρά "Με τα Παντελόνια κάτω". Πώς τα πήγε όμως η τουρκική σειρά Karadayi; Έφερε στο ΑΝΤ1 τα νούμερα που θα περίμεναν; Η σειρά έκανε 16,5% στο σύνολο. Άλλωστε και στην αρχή ο "Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής" έκανε χαμηλά νούμερα και στη συνέχεια πήρε την ανηφόρα!Πηγή:gossip-tv.gr

Σαρώνει και στην επανάληψη η σειρά “Ευτυχισμένοι μαζί”!

Η πετυχημένη σειρά του Μεγάλου Καναλιού, «Ευτυχισμένοι μαζί» ακόμα και μετά από τόσες επαναλήψεις σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης!

Η επανάληψη του Ευτυχισμένοι Μαζί σημείωσε στο σύνολο 22,5%. 26,7% έκανε η σειρά «Με τα Παντελόνια κάτω». Πώς τα πήγε όμως η τουρκική σειρά Karadayi; Έφερε στο ΑΝΤ1 τα νούμερα που θα περίμεναν; Η σειρά έκανε 16,5% στο σύνολο. Άλλωστε και στην αρχή ο «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» έκανε χαμηλά νούμερα και στη συνέχεια πήρε την ανηφόρα!

Πηγή:gossip-tv.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X