Βαφτείτε χωρίς πινέλα!

Είναι απόλυτα λογικό να μην έχετε όλα όσα έχουν οι make up artists. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα τέλειο μακιγιάζ, χρησιμοποιώντας τα χέρια σας. Είναι πιο οικονομικό άλλωστε και συμφέρει.

Για να απλώσετε το make up, χρησιμοποιήστε τον δείκτη σας. Τοποθετήστε ελάχιστη ποσότητα πάνω του και αρχίστε να δουλεύετε τοπικά το υγρό υλικό.

Για να τοποθετήσετε το επόμενο υλικό σας, που λογικά είναι το concealer, φροντίστε να έχετε ξεπλύνει το δάχτυλό σας από το προηγούμενο υλικό. Χρησιμοποιήστε λοιπόν και πάλι το δείκτη σας. Φροντίστε να μην ταμπονάρετε το υλικό σας αρκετές φορές, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσετε στίγματα.

Για να τοποθετήσετε την πούδρα χρησιμοποιήστε το pom-pom της συσκευασίας. Αν δεν έχετε ούτε αυτό, μπορείτε με λίγο βαμβάκι να ταμπονάρετε το πρόσωπό σας με πούδρα. Επαναλάβετε το ίδιο με το ρουζ.

Για να τοποθετήσετε σκιά στα μάτια σας φροντίστε να είναι απόλυτα στεγνό το δάχτυλο που θα χρησιμοποιήσετε. Για τέλειο αποτέλεσμα μπορείτε να ταμπονάρετε το δάχτυλό σας με λίγη πούδρα, έτσι ώστε να φύγει όλη η υγρασία.

Τέλος αν δυσκολεύεστε με το κραγιόν, πάρτε μία μπατονέτα ή χρησιμοποιήσετε το πινέλο από ένα lip-gloss, αφού πρώτα το έχετε καθαρίσει εντελώς.

Πηγή:jenny.gr

Σχετικά άρθρα