Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Στο σπίτι με τον μπέμπη η Βάσια Λόη
Εξιτήριο πήρε τη Δευτέρα το μεσημέρι από το μαιευτήριο η Βάσια Λόη. Η πρώην παρουσιάστρια βγήκε από το μαιευτήριο με τον μονάκριβο γιο της αγκαλιά και όλοι μαζί με τον σύζυγό της, Νικόλα Μαδιά, επέστρεψαν στο σπίτι τους για να ξεκινήσουν την καινούργια τους ζωή. Η Βάσια Λόη την περασμένη Πέμπτη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι που ολοκλήρωσε την ευτυχία της ίδιας και τους συζύγου της. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί στις 28 Μαΐου του 2010 σε μια ρομαντική τελετή στη Βάρκιζα, ενώ λίγο αργότερα η Βάσια Λόη αποφάσισε να εγκαταλείψει την τηλεόραση. Πηγή:star.gr

Στο σπίτι με τον μπέμπη η Βάσια Λόη

Εξιτήριο πήρε τη Δευτέρα το μεσημέρι από το μαιευτήριο η Βάσια Λόη. Η πρώην παρουσιάστρια βγήκε από το μαιευτήριο με τον μονάκριβο γιο της αγκαλιά και όλοι μαζί με τον σύζυγό της, Νικόλα Μαδιά, επέστρεψαν στο σπίτι τους για να ξεκινήσουν την καινούργια τους ζωή.

Η Βάσια Λόη την περασμένη Πέμπτη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι που ολοκλήρωσε την ευτυχία της ίδιας και τους συζύγου της.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί στις 28 Μαΐου του 2010 σε μια ρομαντική τελετή στη Βάρκιζα, ενώ λίγο αργότερα η Βάσια Λόη αποφάσισε να εγκαταλείψει την τηλεόραση.

Πηγή:star.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X