Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Δείτε τον αμέσως μετά την προπόνησή του!
Ανάμεσα στα γυρίσματα για τους Ήρωες και τις πρόβες για τις Βάκχες, ο Σάκης Ρουβάς βρίσκει πάντα χρόνο για άσκηση και μάλιστα την Τρίτη μοιράστηκε, μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram, μια φωτογραφία από την προπόνησή του."Το τελευταίο διάστημα, ο Σάκης προπονείται στο brazilian jiou - jitsu. Κάνει όσες περισσότερες προπονήσεις μπορεί μέσα στην εβδομάδα -συνήθως γύρω στις 2 με 3, ανάλογα με το χρόνο που του αφήνουν ελεύθερο οι υποχρεώσεις του. Πάντα του άρεσαν οι δυναμικές μορφές άσκησης και θέλει η προπόνησή του να τον βοηθά να εκτονωθεί από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας" αναφέρει πηγή του Yupiii.

Δείτε τον αμέσως μετά την προπόνησή του!

Ανάμεσα στα γυρίσματα για τους Ήρωες και τις πρόβες για τις Βάκχες, ο Σάκης Ρουβάς βρίσκει πάντα χρόνο για άσκηση και μάλιστα την Τρίτη μοιράστηκε, μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram, μια φωτογραφία από την προπόνησή του.

"Το τελευταίο διάστημα, ο Σάκης προπονείται στο brazilian jiou – jitsu. Κάνει όσες περισσότερες προπονήσεις μπορεί μέσα στην εβδομάδα -συνήθως γύρω στις 2 με 3, ανάλογα με το χρόνο που του αφήνουν ελεύθερο οι υποχρεώσεις του. Πάντα του άρεσαν οι δυναμικές μορφές άσκησης και θέλει η προπόνησή του να τον βοηθά να εκτονωθεί από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας" αναφέρει πηγή του Yupiii.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X