Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Πυρκαγιά στο μετρό της Μόσχας
Περίπου 4.500 επιβάτες απομακρύνθηκαν σήμερα από τους χώρους του δικτύου του μετρό της Μόσχας μετά την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στη σήραγγα του σταθμού του μετρό Οχότνι Ριάντ, ενώ τουλάχιστον ένας άνθρωπος νοσηλεύεται, ανακοίνωσε το υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων. "Η φωτιά στη σήραγγα του σταθμού Οχότνι Ριάντ (μόλις δύο βήματα από το Κρεμλίνο) τέθηκε υπό έλεγχο. Περί τα 4.500 άτομα απομακρύνθηκαν από τις εγκαταστάσεις", ανακοίνωσε το υπουργείο. Δώδεκα άνθρωποι ζήτησαν ιατρική βοήθεια από την υπηρεσία πρώτων βοηθειών και ένας άνθρωπος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: rt.com

Πυρκαγιά στο μετρό της Μόσχας

Περίπου 4.500 επιβάτες απομακρύνθηκαν σήμερα από τους χώρους του δικτύου του μετρό της Μόσχας μετά την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στη σήραγγα του σταθμού του μετρό Οχότνι Ριάντ, ενώ τουλάχιστον ένας άνθρωπος νοσηλεύεται, ανακοίνωσε το υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων.

«Η φωτιά στη σήραγγα του σταθμού Οχότνι Ριάντ (μόλις δύο βήματα από το Κρεμλίνο) τέθηκε υπό έλεγχο. Περί τα 4.500 άτομα απομακρύνθηκαν από τις εγκαταστάσεις», ανακοίνωσε το υπουργείο.

Δώδεκα άνθρωποι ζήτησαν ιατρική βοήθεια από την υπηρεσία πρώτων βοηθειών και ένας άνθρωπος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: rt.com

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X