Αρχική / More / Celebrity news / Απολαυστικό: ο Παναγιώτης Ψωμιάδης συμμετέχει σε βίντεο-κλιπ τραγουδιού με τίτλο "Σε λέω"!
Απολαυστικό: ο Παναγιώτης Ψωμιάδης συμμετέχει σε βίντεο-κλιπ τραγουδιού με τίτλο "Σε λέω"! thumbnail

Απολαυστικό: ο Παναγιώτης Ψωμιάδης συμμετέχει σε βίντεο-κλιπ τραγουδιού με τίτλο "Σε λέω"!

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στο παρελθόν έχει εμφανιστεί ως Ζορό, αστροναύτης, Άνγκελα Μέρκελ και πωλητής παπουτσιών.


Με το νέο του… εγχείρημα, ωστόσο, ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης ξεπερνάει κάθε προηγούμενο καθώς είναι ο βασικός πρωταγωνιστής στο βίντεο κλιπ τραγουδιού με τίτλο «Σε λέω».


Ο κ. Ψωμιάδης στο βίντεο κλιπ με ρεφρέν «Σε λέω, σε λέω, γύρνα πίσω κινδυνεύω» του Γιάννη Ρέλλη υποδύεται έναν ισχυρό άνδρα που «κλέβει» τη σύντροφο του τραγουδιστή.


Αρχικά εμφανίζεται να υπογράφει κάποια χαρτιά στο γραφείο του ενώ η μοιραία συνάντηση των δύο γίνεται όταν ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σηκώνει από το έδαφος την τσάντα της «πέτρας του σκανδάλου» όταν συναντιούνται τυχαία στο δρόμο.


Αν και κατά τη διάρκεια του βίντεο κλιπ ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης επιδεικνύει και τις φωνητικές του δυνατότητες τραγουδώντας στίχους από το «Σε λέω», ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κλείνει τα 4 λεπτά του βίντεο πάνω σε ένα ιστιοπλοϊκό με το οποίο φεύγει προς άγνωστη κατεύθυνση με τη σύντροφο του τραγουδιστή που δεν πιστεύει τι του έχει συμβεί.


Απολαύστε τον…Πηγή: protothema.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X