Αρχική / Σεξ / Ζευγάρι / Η πιο επικίνδυνη στάση στο σεξ
Η πιο επικίνδυνη στάση στο σεξ thumbnail

Η πιο επικίνδυνη στάση στο σεξ

Μπορεί η γυναίκα να κέρδισε τη χειραφέτησή της και στο κρεβάτι και να ξεπέρασε τον περιορισμό της κλασικής «ιεραποστολικής στάσης», ωστόσο η σεξουαλική της επανάσταση φαίνεται να κοστίζει ακριβά στους ερωτικούς τους συντρόφους.


Σύμφωνα με τους ειδικούς, η στάση που θέλει τη γυναίκα από πάνω, γνωστή ως «καουμπόισσα» είναι η πιο επικίνδυνη σεξουαλική στάση, καθώς είναι υπεύθυνη για το 50% περίπου των περιστατικών καταγμάτων του πέους. Επίσης, το λεγόμενο «doggy-style», δηλαδή η στάση με τη γυναίκα στα τέσσερα είναι υπεύθυνη για το 29% των επώδυνων αυτών περιστατικών. Αντίθετα, η παραδοσιακή στάση με τον άνδρα από πάνω ευθύνεται μόλις για το 21% των καταγμάτων αυτών.


«Η μελέτη μας υποστηρίζει το γεγονός ότι η σεξουαλική επαφή με τη «γυναίκα από πάνω» είναι η δυνητικά πιο επικίνδυνη σεξουαλική στάση, που σχετίζεται με το κάταγμα του πέους», δήλωσαν οι επιστήμονες, που εξέτασαν ασθενείς από 3 διαφορετικά τμήματα επειγόντων περιστατικών σε διάστημα 13 ετών. Η μέση ηλικία των ανδρών ήταν 34 ετών και μερικοί από αυτούς περίμεναν έως και 6 ώρες μέχρι να ζητήσουν ιατρική βοήθεια.


«Η υπόθεση μας είναι ότι όταν η γυναίκα βρίσκεται από πάνω, ελέγχει συνήθως την  κίνηση με όλο της το βάρος να πέφτει στο πέος, που βρίσκεται σε στύση. Σε περίπτωση λανθασμένης διείσδυσης, δε διακόπτει πάντα την κίνηση αυτή, γιατί συνήθως δεν πονά τόσο. Αντίθετα, όταν ο άνδρας ελέγχει την κίνηση, έχει περισσότερες πιθανότητες να διακόψει ως απάντηση στον πόνο που νιώθει».


Μαρία Παπαδοδημητράκη
Διαβάστε επίσης:


Οι 4 στάσεις για "τεμπέληδες": Πώς να κάνετε σεξ μετά τη δουλειά


Οι 8 στάσεις του Σαββατοκύριακου: Πώς να κάνετε άγριο σεξ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X