Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Kάρτα ταρώ για τη Δευτέρα 19/6
Kάρτα ταρώ για τη Δευτέρα 19/6 thumbnail

Kάρτα ταρώ για τη Δευτέρα 19/6

Από τον Μάνο Μηκίδη, Αριθμολόγο-ΜαθηματικόΗ κάρτα Ταρώ της μέρας: Ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣH μέρα μας προτρέπει να δούμε  με μια διαφορετική ματιά τα πράγματα  της καθημερινότητας  μας και κυρίως να βρούμε τον τρόπο να συμβιβαστούμε με τις τρέχουσες συνθήκες. 


Έχει ειπωθεί ότι είναι  παρανοϊκό ν να κάνεις το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά περιμένοντας διαφορετικά αποτελέσματα.


Αν κάτι είναι αποδεδειγμένα δυσλειτουργικό  θέλει άμεση αντιμετώπιση και αυτό που οφείλουμε να κάνουμε είναι  να χειριστούμε  τις καταστάσεις με διαφορετικό τρόπο να έχουμε δηλαδή μια αλλαγή της οπτικής γωνίας.


Η δόνηση της μέρας απαιτεί από μας μια θυσία ,μια παραχώρηση ώστε κάτι που επιθυμούμε να επιτευχθεί. Αυτό για παράδειγμα  μπορεί να σημαίνει σε πρακτικό επίπεδο ότι πρέπει να δώσουμε παραπάνω χρήματα  ή χρήματα από το υστέρημα μας για να αποκτήσουμε κάτι που θέλουμε πολύ. 


Ακόμα μπορεί να σημαίνει τις θυσίες που πρέπει να γίνουν για να επιτευχθεί ένας στόχος π.χ διάβασμα για να επιτύχουμε στις εξετάσεις μας ,μια αυστηρή – περιοριστική δίαιτα για την εξισορρόπηση του  βάρους μας κλπ.


Είναι μια μέρα που μας καλεί να αγνοήσουμε το υλικό κομμάτι της ύπαρξης μας ,να αγνοήσουμε το Εγώ μας για χάρη του πνευματικού  Εαυτού μας και  να δείξουμε αλληλεγγύη  φιλανθρωπία, αυταπάρνηση.
Μάνος Μηκίδης
Αριθμολόγος- Μαθηματικός
www.facebook.com/manos.mikidis
Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X