Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Νέα σειρά tablet με προηγμένη εμπειρία πολυμέσων
Αποδεικνύοντας τη δέσμευση της να εξελίσσει την εμπειρία tablet, η Toshiba Europe GmbH ανακοίνωσε σήμερα τη νέα σειρά tablet Excite, διαστάσεων 25.7 cm (10.1), που έρχεται σε τρεις χαρακτηριστικές εκδόσεις. Εξοπλισμένα με την τελευταία έκδοση της πλατφόρμας Android, την Android 4.2, Jelly Bean, τα tablet Excite Pure, Pro και Write καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των απαιτητικών καταναλωτών.Όλες οι εκδόσεις είναι διαθέσιμες με το Toshiba Keyboard Cover, το οποίο μπορεί αποκτηθεί και ως αξεσουάρ σε μετέπειτα αγορά. Το Keyboard Cover έχει ενσωματωμένο ένα μηχανικό πληκτρολόγιο για γρήγορη και ακριβή εισαγωγή κειμένου, λειτουργώντας παράλληλα και ως προστατευτικό του tablet. Οι Ευρωπαϊκές πωλήσεις των νέων tablet Excite Pure, Pro και Write της Toshiba θα ξεκινήσουν το τρίτο τρίμηνο του 2013.Λεπτά και ελαφριά tablet με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας"Η αγορά των tablet εξελίσσεται διαρκώς

Νέα σειρά tablet με προηγμένη εμπειρία πολυμέσων

Αποδεικνύοντας τη δέσμευση της να εξελίσσει την εμπειρία tablet, η Toshiba Europe GmbH ανακοίνωσε σήμερα τη νέα σειρά tablet Excite, διαστάσεων 25.7 cm (10.1”), που έρχεται σε τρεις χαρακτηριστικές εκδόσεις. Εξοπλισμένα με την τελευταία έκδοση της πλατφόρμας Android, την Android™ 4.2, Jelly Bean, τα tablet Excite Pure, Pro και Write καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των απαιτητικών καταναλωτών.

Όλες οι εκδόσεις είναι διαθέσιμες με το Toshiba Keyboard Cover, το οποίο μπορεί αποκτηθεί και ως αξεσουάρ σε μετέπειτα αγορά. Το Keyboard Cover έχει ενσωματωμένο ένα μηχανικό πληκτρολόγιο για γρήγορη και ακριβή εισαγωγή κειμένου, λειτουργώντας παράλληλα και ως προστατευτικό του tablet. Οι Ευρωπαϊκές πωλήσεις των νέων tablet Excite Pure, Pro και Write της Toshiba θα ξεκινήσουν το τρίτο τρίμηνο του 2013.

Λεπτά και ελαφριά tablet με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας

«Η αγορά των tablet εξελίσσεται διαρκώς

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X