Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Το Vine κατέφθασε στις Android συσκευές
Το Vine είναι ένα έξυπνο εργαλείο που αν πέσει στα σωστά χέρια μπορεί να δημιουργήσει αριστουργηματικά κλιπ των 6 δευτερολέπτων. Ύστερα από 5 μήνες και 13 εκατομμύρια χρήστες στο iOS, το Vine αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ δημοτικότητας τώρα που κυκλοφόρησε και στο Android. Από την έκδοση του Vine για Android λείπουν κάποια χρήσιμα χαρακτηριστικά όπως η χρήση της μπροστινής κάμερας και η δυνατότητα προσθήκης hashtag. Επίσης, δεν είναι ενεργή η λειτουργία search για πρόσωπα ή tags. Οι υπεύθυνοι του Twitter, πάντως, εγγυώνται ότι όλα αυτά θα προστεθούν σύντομα μέσω updates. ΠΗΓΗ: thegang.gr

Το Vine κατέφθασε στις Android συσκευές

Το Vine είναι ένα έξυπνο εργαλείο που αν πέσει στα σωστά χέρια μπορεί να δημιουργήσει αριστουργηματικά κλιπ των 6 δευτερολέπτων.

Ύστερα από 5 μήνες και 13 εκατομμύρια χρήστες στο iOS, το Vine αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ δημοτικότητας τώρα που κυκλοφόρησε και στο Android.

Από την έκδοση του Vine για Android λείπουν κάποια χρήσιμα χαρακτηριστικά όπως η χρήση της μπροστινής κάμερας και η δυνατότητα προσθήκης hashtag.

Επίσης, δεν είναι ενεργή η λειτουργία search για πρόσωπα ή tags. Οι υπεύθυνοι του Twitter, πάντως, εγγυώνται ότι όλα αυτά θα προστεθούν σύντομα μέσω updates.

ΠΗΓΗ: thegang.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X