Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Οι μεταλλωρύχοι παρέδωσαν ψήφισμα στον Τσίπρα
Οι μεταλλωρύχοι έστησαν μπλόκο στον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, στη διασταύρωση Πλανά - Γομάτι η συνοδεία σταμάτησε και ο Αλέξης Τσίπρας κατέβηκε να ακούσει αυτά που ήθελαν να του πουν.Εκπρόσωποι των σωματείων των εργαζομένων στα μεταλλεία του ζήτησαν να μεσολαβήσει πολιτικά ως εγγυητής της επιστροφής της ομαλότητας και του ειρηνικού κλίματος στη ΒΑ Χαλκιδική.Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τους άκουσε προσεκτικά και τους είπε ότι το γραφείο του είναι ανοικτό για να τους ακούσει με μεγαλύτερη προσοχή και σε μεγαλύτερη χρονική διάρκεια. Η συζήτηση έγινε σε ήρεμο κλίμα.Δείτε τα video που ανέβασε στο youtube η Πρωτοβουλία Πολιτών Δήμου ΑριστοτέληΠΗΓΗ: thesstoday.gr

Οι μεταλλωρύχοι παρέδωσαν ψήφισμα στον Τσίπρα

Οι μεταλλωρύχοι έστησαν μπλόκο στον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, στη διασταύρωση Πλανά – Γομάτι η συνοδεία σταμάτησε και ο Αλέξης Τσίπρας κατέβηκε να ακούσει αυτά που ήθελαν να του πουν.

Η συζήτηση έγινε σε ήρεμο κλίμα.

Δείτε τα video που ανέβασε στο youtube η Πρωτοβουλία Πολιτών Δήμου Αριστοτέλη

ΠΗΓΗ: thesstoday.gr

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε