Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ένα εύκολο και σικάτο χτένισμα για το καλοκαίρι
Τα βρεγμένα μαλλιά είναι μία τάση που έκανε την εμφάνισή της το χειμώνα κι αυτό γιατί ταίριαζε με τον αυστηρό χαρακτήρα της εποχής και δημιουργούσε ένα πιο sophisticated βραδινό χτένισμα. Αυτό το καλοκαίρι επανέρχεται δυναμικά το wet look για να αποτελέσει το πιο σικάτο και εύκολο χτένισμα. Σύμφωνα με το βρετανικό τεύχος του Vogue, η τάση αυτή μεταφράζεται σε καλά και πολύ σφιχτά πιασμένα μαλλιά είτε σε κότσο είτε σε αλογοουρά. Πολλά από τα οποία διαθέτουν χωρίστρα στο πλάι ή στην μέση και έχουν μια καλογυαλισμένη όψη. Για να το αποκτήσετε κι εσείς επιλέξτε ένα gel μαλλιών για wet αποτέλεσμα, περάστε μια δόση γύρω από μια χτένα και ξεκινήστε να χτενίζετε το πάνω μέρος των μαλλιών. Με αυτόν τον τρόπο θα δώσετε το wet εφέ που θέλετε.

Ένα εύκολο και σικάτο χτένισμα για το καλοκαίρι

Τα βρεγμένα μαλλιά είναι μία τάση που έκανε την εμφάνισή της το χειμώνα κι αυτό γιατί ταίριαζε με τον αυστηρό χαρακτήρα της εποχής και δημιουργούσε ένα πιο sophisticated βραδινό χτένισμα. Αυτό το καλοκαίρι επανέρχεται δυναμικά το wet look για να αποτελέσει το πιο σικάτο και εύκολο χτένισμα.

Σύμφωνα με το βρετανικό τεύχος του Vogue, η τάση αυτή μεταφράζεται σε καλά και πολύ σφιχτά πιασμένα μαλλιά είτε σε κότσο είτε σε αλογοουρά. Πολλά από τα οποία διαθέτουν χωρίστρα στο πλάι ή στην μέση και έχουν μια καλογυαλισμένη όψη.

Για να το αποκτήσετε κι εσείς επιλέξτε ένα gel μαλλιών για wet αποτέλεσμα, περάστε μια δόση γύρω από μια χτένα και ξεκινήστε να χτενίζετε το πάνω μέρος των μαλλιών. Με αυτόν τον τρόπο θα δώσετε το wet εφέ που θέλετε.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X