Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Αριστεία για Έλληνες μαθητές στην Αυστραλία
Αρκετά παιδιά ελληνικής καταγωγής, κυρίως κορίτσια, συμπεριλαμβάνονται στον κατάλογο των κορυφαίων μαθητών της Βικτώριας στην Αυστραλία, που βραβεύτηκαν από τον κυβερνήτη, τον πολιτειακό πρωθυπουργό και τον υπουργό Παιδείας για τις επιδόσεις τους στις εισαγωγικές εξετάσεις (VCA) του 2012. Πρόκειται για τα βραβεία Premier's VCA Awards η απονομή των οποίων έγινε σήμερα. Μεταξύ των μαθητριών που βραβεύτηκαν ήταν και η Ιωάννα Γιανουράκου Λιανίδου, κόρη της γενικής προξένου της Ελλάδας, Ελένης Λιανίδου η οποία και παρέλαβε το βραβείο για λογαριασμό της κόρης της που φοιτά στο δίγλωσσο σχολείο της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης Alphington Grammar. Η Ιωάννα Γιανουράκου Λιανίδου αρίστευσε στο μάθημα των Ελληνικών όπως και η Αντζέλικα Γκουλιόβα, μαθήτρια του κολεγίου "Όμηρος

Αριστεία για Έλληνες μαθητές στην Αυστραλία

Αρκετά παιδιά ελληνικής καταγωγής, κυρίως κορίτσια, συμπεριλαμβάνονται στον κατάλογο των κορυφαίων μαθητών της Βικτώριας στην Αυστραλία, που βραβεύτηκαν από τον κυβερνήτη, τον πολιτειακό πρωθυπουργό και τον υπουργό Παιδείας για τις επιδόσεις τους στις εισαγωγικές εξετάσεις (VCA) του 2012.

Πρόκειται για τα βραβεία Premier’s VCA Awards η απονομή των οποίων έγινε σήμερα. Μεταξύ των μαθητριών που βραβεύτηκαν ήταν και η Ιωάννα Γιανουράκου Λιανίδου, κόρη της γενικής προξένου της Ελλάδας, Ελένης Λιανίδου η οποία και παρέλαβε το βραβείο για λογαριασμό της κόρης της που φοιτά στο δίγλωσσο σχολείο της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης Alphington Grammar.

Η Ιωάννα Γιανουράκου Λιανίδου αρίστευσε στο μάθημα των Ελληνικών όπως και η Αντζέλικα Γκουλιόβα, μαθήτρια του κολεγίου «Όμηρος

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

X