Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Γυμναστική μέσα στο νερό!
Η αερόβια υδρογυμναστική είναι ότι πρέπει τώρα που μπήκε το καλοκαίρι. Μέσα στο νερό μπορείτε να αθληθείτε χωρίς να επιβαρύνετε οστά, αρθρώσεις, συνδέσμους και μύες αποφεύγοντας έτσι πιθανούς τραυματισμούς. Η άσκηση μέσα στο νερό, όμως, γίνεται και σύμμαχος της σιλουέτας σας αφού σας αδυνατίζει διασκεδαστικά και... δροσερά. Τα οφέλη της αερόβιας υδρογυμναστικής είναι ότι: 1.Βελτιώνει τη στάση του σώματος χωρίς να επιβαρύνει το μυοσκελετικό σύστημα και τις αρθρώσεις. 2.Αυξάνει την καρδιοαναπνευστική σας ικανότητα. 3.Καίει λίπος βοηθώντας στην απώλεια πόντων. 4.Συσφίγγει στα "δύσκολα

Γυμναστική μέσα στο νερό!

Η αερόβια υδρογυμναστική είναι ότι πρέπει τώρα που μπήκε το καλοκαίρι. Μέσα στο νερό μπορείτε να αθληθείτε χωρίς να επιβαρύνετε οστά, αρθρώσεις, συνδέσμους και μύες αποφεύγοντας έτσι πιθανούς τραυματισμούς. Η άσκηση μέσα στο νερό, όμως, γίνεται και σύμμαχος της σιλουέτας σας αφού σας αδυνατίζει διασκεδαστικά και… δροσερά.

Τα οφέλη της αερόβιας υδρογυμναστικής είναι ότι:

1.Βελτιώνει τη στάση του σώματος χωρίς να επιβαρύνει το μυοσκελετικό σύστημα και τις αρθρώσεις.

2.Αυξάνει την καρδιοαναπνευστική σας ικανότητα.

3.Καίει λίπος βοηθώντας στην απώλεια πόντων.

4.Συσφίγγει στα «δύσκολα

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X