Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / «Κουρεύουν» και τα προγράμματα για την ανεργία
Σε σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών μεταξύ των Γ. Στουρνάρα, Κ. Χατζηδάκη και Γ. Βρούτση αποφασίστηκε να ζητήσουν την μεταφορά κονδυλίων ύψους 170 εκ. ευρώ. αντί για 300 εκ. ευρώ (που είχε αρχικά ειπωθεί) σε προγράμματα για την ανεργία.Οι κ.κ. Χατζηδάκης και Βρούτσης, στην κατεύθυνση της ανάσχεσης της ανεργίας, απέστειλαν χθες κοινή επιστολή στους Επιτρόπους Περιφερειακής Πολιτικής, Johannes Hahn, και Απασχόλησης, Κοινωνικών Υποθέσεων και Κοινωνικής Ένταξης, László Andor, με την οποία ζητούν την έγκριση άντλησης πόρων από Επιχειρησιακά Προγράμματα ( ΕΠ ) της ΕΚΤ και του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης, προκειμένου να καταστεί εφικτή η υλοποίηση προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας.Η ελληνική πλευρά προτείνει την αξιοποίηση πόρων ύψους περίπου 170 εκ. ευρώ από συγκεκριμένα ΕΠ σε επιλέξιμες θεματικές προτεραιότητες συμβάλλοντας τόσο στην ποσοτική, όσο και την ποιοτική επίτευξη των δεικτών του ΕΣΠΑ.Συγκεκριμένα ζητά να διατεθούν για την υλοποίηση προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας για 50.000 άτομα:80 εκ. ευρώ από το ΕΠ "Διοικητική Μεταρρύθμιση

«Κουρεύουν» και τα προγράμματα για την ανεργία

Σε σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών μεταξύ των Γ. Στουρνάρα, Κ. Χατζηδάκη και Γ. Βρούτση αποφασίστηκε να ζητήσουν την μεταφορά κονδυλίων ύψους 170 εκ. ευρώ. αντί για 300 εκ. ευρώ (που είχε αρχικά ειπωθεί) σε προγράμματα για την ανεργία.

Οι κ.κ. Χατζηδάκης και Βρούτσης, στην κατεύθυνση της ανάσχεσης της ανεργίας, απέστειλαν χθες κοινή επιστολή στους Επιτρόπους Περιφερειακής Πολιτικής, Johannes Hahn, και Απασχόλησης, Κοινωνικών Υποθέσεων και Κοινωνικής Ένταξης, László Andor, με την οποία ζητούν την έγκριση άντλησης πόρων από Επιχειρησιακά Προγράμματα ( ΕΠ ) της ΕΚΤ και του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης, προκειμένου να καταστεί εφικτή η υλοποίηση προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας.

Η ελληνική πλευρά προτείνει την αξιοποίηση πόρων ύψους περίπου 170 εκ. ευρώ από συγκεκριμένα ΕΠ σε επιλέξιμες θεματικές προτεραιότητες συμβάλλοντας τόσο στην ποσοτική, όσο και την ποιοτική επίτευξη των δεικτών του ΕΣΠΑ.

Συγκεκριμένα ζητά να διατεθούν για την υλοποίηση προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας για 50.000 άτομα:

• 80 εκ. ευρώ από το ΕΠ "Διοικητική Μεταρρύθμιση

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X