Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Δεκάχρονος τρόμαξε ένοπλους ληστές…
Ληστές που είχαν στην κατοχή τους όπλα αναγκάστηκαν να... φύγουν τρέχοντας από σπίτι στο Μπρούκλιν των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς τρόμαξαν στη θεά ενός δεκάχρονου αγοριού.Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο στο οποίο φαίνονται δύο άνδρες να περνούν την εξώπορτα του σπιτιού, φορώντας στολές εταιρίας κούριερ. Σύμφωνα με τις Αρχές, οι δύο άντρες ήταν οπλισμένοι και μέχρι να φτάσουν στο διαμέρισμα όπου βρισκόταν ο δεκάχρονος, απαίτησαν από εννιά άτομα που βρίσκονταν στο κτίριο να τους δώσουν τα χρήματά τους.Όταν ένας από τους εισβολείς κατάφερε να φτάσει στον τελευταίο όροφο, ο δεκάχρονος έκλεισε την πόρτα πάνω στο χέρι του, με αποτέλεσμα να του πέσει το όπλο. Τότε, το αγόρι πυροβόλησε μία φορά εναντίον του δράστη, με αποτέλεσμα οι δύο άντρες να φύγουν από το σημείο με άδεια χέρια... Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό των ληστών βρίσκεται σε εξέλιξη.

Δεκάχρονος τρόμαξε ένοπλους ληστές…

Ληστές που είχαν στην κατοχή τους όπλα αναγκάστηκαν να… φύγουν τρέχοντας από σπίτι στο Μπρούκλιν των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς τρόμαξαν στη θεά ενός δεκάχρονου αγοριού.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο στο οποίο φαίνονται δύο άνδρες να περνούν την εξώπορτα του σπιτιού, φορώντας στολές εταιρίας κούριερ. Σύμφωνα με τις Αρχές, οι δύο άντρες ήταν οπλισμένοι και μέχρι να φτάσουν στο διαμέρισμα όπου βρισκόταν ο δεκάχρονος, απαίτησαν από εννιά άτομα που βρίσκονταν στο κτίριο να τους δώσουν τα χρήματά τους.

Όταν ένας από τους εισβολείς κατάφερε να φτάσει στον τελευταίο όροφο, ο δεκάχρονος έκλεισε την πόρτα πάνω στο χέρι του, με αποτέλεσμα να του πέσει το όπλο. Τότε, το αγόρι πυροβόλησε μία φορά εναντίον του δράστη, με αποτέλεσμα οι δύο άντρες να φύγουν από το σημείο με άδεια χέρια… Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό των ληστών βρίσκεται σε εξέλιξη.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X