Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Στη Μύκονο για βουτιές
Το πρώτο της καλοκαίρι στο κυκλαδίτικο νησί έπειτα από επτά χρόνια θα περάσει φέτος η Βάνα Μπάρμπα.Μάλιστα η δημοφιλής ηθοποιός σκοπεύει να γίνει μόνιμη κάτοικος του Νησιού των Ανέμων τουλάχιστον έξι μήνες τον χρόνο- καθώς θα αφοσιωθεί στην καινούργια της επιχειρηματική προσπάθεια εκεί. Λόγω της νέας αυτής δραστηριότητας στο νησί, η Βάνα Μπάρμπα ταξίδεψε το Σαββατοκύριακο εκεί μαζί με την 10χρονη κόρης της Φαίδρα Θεοδώρα. "Μητέρα και κόρη, έμεινα στο σπίτι του Μιχάλη Ασλάνη στον Ορνό, με τον οποίο η Βάνα συνδέεται με πολύχρονη φιλία. Στο ίδιο σπίτι εξάλλου σχεδιάζει να μείνει και το υπόλοιπο καλοκαίρι

Στη Μύκονο για βουτιές

Το πρώτο της καλοκαίρι στο κυκλαδίτικο νησί έπειτα από επτά χρόνια θα περάσει φέτος η Βάνα Μπάρμπα.Μάλιστα η δημοφιλής ηθοποιός σκοπεύει να γίνει μόνιμη κάτοικος του Νησιού των Ανέμων –τουλάχιστον έξι μήνες τον χρόνο- καθώς θα αφοσιωθεί στην καινούργια της επιχειρηματική προσπάθεια εκεί.

Λόγω της νέας αυτής δραστηριότητας στο νησί, η Βάνα Μπάρμπα ταξίδεψε το Σαββατοκύριακο εκεί μαζί με την 10χρονη κόρης της Φαίδρα Θεοδώρα.

«Μητέρα και κόρη, έμεινα στο σπίτι του Μιχάλη Ασλάνη στον Ορνό, με τον οποίο η Βάνα συνδέεται με πολύχρονη φιλία. Στο ίδιο σπίτι εξάλλου σχεδιάζει να μείνει και το υπόλοιπο καλοκαίρι

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

X