Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / «Όχι» στις στρατιωτικές αποστολές στο εξωτερικό λένε οι Ιταλοί
Εναντίον της συνέχισης της χρηματοδότησης των στρατιωτικών αποστολών της χώρας στο εξωτερικό τάσσεται το 64% των Ιταλών, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρίας Ipr. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του τηλεοπτικού δικτύου Canale 5, ιδιοκτησίας του ομίλου Μπερλουσκόνι. Υπέρ της διατήρησης των αποστολών τάσσεται μόνον το 34% των ερωτηθέντων, ενώ το 4% δεν εξέφερε άποψη. Σύμφωνα με την εκπομπή του Canale 5 για το θέμα, η στάση των Ιταλών επηρεάζεται σημαντικά από την οικονομική κρίση που διέρχεται η χώρα, και την ανάγκη νέων πόρων για να μπορέσει να στηριχθεί η ανάκαμψη. Το 60% επίσης, του στατιστικού δείγματος, θεωρεί ότι " η Ιταλία δεν είχε κανένα απολύτως όφελος από την συμμετοχή της σε διεθνείς ειρηνευτικές αποστολές

«Όχι» στις στρατιωτικές αποστολές στο εξωτερικό λένε οι Ιταλοί

Εναντίον της συνέχισης της χρηματοδότησης των στρατιωτικών αποστολών της χώρας στο εξωτερικό τάσσεται το 64% των Ιταλών, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρίας Ipr.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του τηλεοπτικού δικτύου Canale 5, ιδιοκτησίας του ομίλου Μπερλουσκόνι.

Υπέρ της διατήρησης των αποστολών τάσσεται μόνον το 34% των ερωτηθέντων, ενώ το 4% δεν εξέφερε άποψη.

Σύμφωνα με την εκπομπή του Canale 5 για το θέμα, η στάση των Ιταλών επηρεάζεται σημαντικά από την οικονομική κρίση που διέρχεται η χώρα, και την ανάγκη νέων πόρων για να μπορέσει να στηριχθεί η ανάκαμψη.

Το 60% επίσης, του στατιστικού δείγματος, θεωρεί ότι » η Ιταλία δεν είχε κανένα απολύτως όφελος από την συμμετοχή της σε διεθνείς ειρηνευτικές αποστολές

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

X