Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ξαφνικός έρωτας με γνωστό δημοσιογράφο
Ο δημοσιογράφος Σωτήρης Δανέζης και η παρουσιάστρια Νικολέτα Ράλλη αν και προσπαθούν να μην απασχολούν και να εκθέτουν την προσωπική τους ζωή σύμφωνα με το Ciao είναι μαζί.Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν κάνει επίσημη εμφάνιση, γιατί τόσο ο Σωτήρης όσο και η Νικολέτα είναι χαμηλών τόνων.Μάλιστα, σύμφωνα με άτομα από το φιλικό περιβάλλον της παρουσιάστριας, οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά μετά από κάποιες δυσκολίες που αντιμετώπισαν στα προσωπικά τους.Αλλωστε είναι γνωστό πως τον περασμένο χρόνο η Νικολέτα βγήκε από μία σχέση λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο χωρισμός της με τον τότε αγαπημένο της, τής στοίχισε πολύ. Οταν ξεκίνησε το φλερτ με τον γνωστό δημοσιογράφο, η Νικολέτα δεν βρισκόταν σε κατάσταση να αρχίσει κάτι νέο στα προσωπικά της.Ομως η έλξη με τον Σωτήρη ήταν κάτι που την αιφνιδίασε και την συνεπήρε. Μπορεί να μην έχουν κάνει ακόμα επίσημη εμφάνιση , όμως κάποιοι τους τσάκωσαν σε γνωστό στέκι και ήταν μάλιστα πολύ διαχυτικοί.

Ξαφνικός έρωτας με γνωστό δημοσιογράφο

Ο δημοσιογράφος Σωτήρης Δανέζης και η παρουσιάστρια Νικολέτα Ράλλη αν και προσπαθούν να μην απασχολούν και να εκθέτουν την προσωπική τους ζωή σύμφωνα με το Ciao είναι μαζί.

Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν κάνει επίσημη εμφάνιση, γιατί τόσο ο Σωτήρης όσο και η Νικολέτα είναι χαμηλών τόνων.

Μάλιστα, σύμφωνα με άτομα από το φιλικό περιβάλλον της παρουσιάστριας, οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά μετά από κάποιες δυσκολίες που αντιμετώπισαν στα προσωπικά τους.

Αλλωστε είναι γνωστό πως τον περασμένο χρόνο η Νικολέτα βγήκε από μία σχέση λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο χωρισμός της με τον τότε αγαπημένο της, τής στοίχισε πολύ. Οταν ξεκίνησε το φλερτ με τον γνωστό δημοσιογράφο, η Νικολέτα δεν βρισκόταν σε κατάσταση να αρχίσει κάτι νέο στα προσωπικά της.

Ομως η έλξη με τον Σωτήρη ήταν κάτι που την αιφνιδίασε και την συνεπήρε. Μπορεί να μην έχουν κάνει ακόμα επίσημη εμφάνιση , όμως κάποιοι τους τσάκωσαν σε γνωστό στέκι και ήταν μάλιστα πολύ διαχυτικοί.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X