Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Επεισόδια στο ντέρμπι του Βόλου
Περισσότερες από δέκα προσαγωγές έγιναν από αστυνομικούς πριν λίγα λεπτά της ώρας, μετά την προσπάθεια 300 περίπου φιλάθλων της Νίκης Βόλου, να κινηθούν στον Περιφερειακό ώστε να ανακόψουν την πορεία τυχόν φιλάθλων του Ολυμπιακού που θα κινούνταν προς το στάδιο.Οι αστυνομικοί απώθησαν τους φιλάθλους, κάποιοι από τους οποίους κινήθηκαν μέσα στα χωράφια, κάποιοι κινήθηκαν πίσω στους δρόμους της Ν. Ιωνίας και ορισμένοι " έπεσαν" στα χέρια των αστυνομικών.Νωρίτερα, μικροεπεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα λίγο πριν ξεκινήσει το ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Νίκης για τα Play off κοντά στην περιοχή του Πανθεσσαλικού Σταδίου.Νεαροί φίλαθλοι κυρίως της Νίκης, έχουν "μπλοκάρει

Επεισόδια στο ντέρμπι του Βόλου

Περισσότερες από δέκα προσαγωγές έγιναν από αστυνομικούς πριν λίγα λεπτά της ώρας, μετά την προσπάθεια 300 περίπου φιλάθλων της Νίκης Βόλου, να κινηθούν στον Περιφερειακό ώστε να ανακόψουν την πορεία τυχόν φιλάθλων του Ολυμπιακού που θα κινούνταν προς το στάδιο.

Οι αστυνομικοί απώθησαν τους φιλάθλους, κάποιοι από τους οποίους κινήθηκαν μέσα στα χωράφια, κάποιοι κινήθηκαν πίσω στους δρόμους της Ν. Ιωνίας και ορισμένοι " έπεσαν" στα χέρια των αστυνομικών.

Νωρίτερα, μικροεπεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα λίγο πριν ξεκινήσει το ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Νίκης για τα Play off κοντά στην περιοχή του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Νεαροί φίλαθλοι κυρίως της Νίκης, έχουν "μπλοκάρει

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X