Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών
Μέλη εγκληματικής οργάνωσης, με διασυνδέσεις σε διάφορες χώρες, η οποία διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και ιδιαίτερα κάνναβης, συνελήφθησαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και Όπλων του ΣΔΟΕ ΠΔ Αττικής, ενώ κατασχέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.Συγκεκριμένα, χθες, μετά από σχετικές έρευνες, η στελέχη της υπηρεσίας εντόπισαν αποθηκευτικό χώρο στη περιοχή Δροσιάς Χαλκίδας και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε τις απογευματινές ώρες ανακάλυψαν και κατάσχεσαν 520 κιλά και 635 γραμμάρια κάνναβης, ενώ συνελήφθησαν ένας Αλβανός και ένας Έλληνας υπήκοος.Επίσης κατασχέθηκαν δύο αυτοκίνητα, έξι κινητά τηλέφωνα και μεγάλος αριθμός SIM καρτών. Όπως προκύπτει από την έρευνα, η εγκληματική οργάνωση εισήγαγε και αποθήκευσε την ποσότητα κάνναβης σε αποθηκευτικό χώρο στη Χαλκίδα. Εκεί θα μεταφόρτωνε την ποσότητα των ναρκωτικών σε φορτηγά διεθνών μεταφορών με σκοπό την προώθησή τους σε χώρες του εξωτερικού.Ερευνάται, από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και Όπλων του ΣΔΟΕ ΠΔ, σε συνεργασία με ευρωπαϊκές διωκτικές Αρχές η συμμετοχή μελών του κυκλώματος και σε άλλες παράνομες πράξεις σε σχέση με κατασχέσεις ναρκωτικών που πραγματοποιήθηκαν σε άλλες χώρες.ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών

Μέλη εγκληματικής οργάνωσης, με διασυνδέσεις σε διάφορες χώρες, η οποία διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και ιδιαίτερα κάνναβης, συνελήφθησαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και Όπλων του ΣΔΟΕ ΠΔ Αττικής, ενώ κατασχέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, χθες, μετά από σχετικές έρευνες, η στελέχη της υπηρεσίας εντόπισαν αποθηκευτικό χώρο στη περιοχή Δροσιάς Χαλκίδας και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε τις απογευματινές ώρες ανακάλυψαν και κατάσχεσαν 520 κιλά και 635 γραμμάρια κάνναβης, ενώ συνελήφθησαν ένας Αλβανός και ένας Έλληνας υπήκοος.

Επίσης κατασχέθηκαν δύο αυτοκίνητα, έξι κινητά τηλέφωνα και μεγάλος αριθμός SIM καρτών. Όπως προκύπτει από την έρευνα, η εγκληματική οργάνωση εισήγαγε και αποθήκευσε την ποσότητα κάνναβης σε αποθηκευτικό χώρο στη Χαλκίδα. Εκεί θα μεταφόρτωνε την ποσότητα των ναρκωτικών σε φορτηγά διεθνών μεταφορών με σκοπό την προώθησή τους σε χώρες του εξωτερικού.

Ερευνάται, από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και Όπλων του ΣΔΟΕ ΠΔ, σε συνεργασία με ευρωπαϊκές διωκτικές Αρχές η συμμετοχή μελών του κυκλώματος και σε άλλες παράνομες πράξεις σε σχέση με κατασχέσεις ναρκωτικών που πραγματοποιήθηκαν σε άλλες χώρες.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X