Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / «Έχω απλήρωτο το ρεύμα, σε λίγες μέρες μου το κόβουν»
Μια απίστευτη εξομολόγηση έκανε η Γιολάντα Διαμαντή στην εφημερίδα News και μιλά για τις δύσκολες στιγμές που ζει. "Πρώτη φορά στη ζωή μου δεν έχω πληρώσει το ΤΕΒΕ και τα χαράτσια, και αν δεν πληρώσω το ρεύμα σε λίγες μέρες μου το κόβουν, γιατί έχω αφήσει πολλά δίμηνα απλήρωτα και έχει μαζευτεί λογαριασμός 1.500 ευρώ. Όσο και να δουλεύεις, απλώς δεν φτάνουν για να αντεπεξέλθεις στις υποχρεώσεις που σου έχει δημιουργήσει το κράτος", αποκαλύπτει η Γιολάντα. Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός τα βάζει με τους πολιτικούς που μένουν ατιμώρητοι, ή που περνούν κάποια χρόνια στη φυλακή. "Δεν τους θέλω μέσα στη φυλακή όλους αυτούς, να τους ταΐζω και να τους ποτίζω. Θέλω να είναι έξω και να τους πάρουμε όλα τα περιουσιακά στοιχεία για να ρεφάρει λίγο η χώρα. Φτωχοί σε ένα μικρό διαμέρισμα, να πληρώνουν το φαγητό και τα φάρμακά τους με τη σύνταξη που παίρνει η γιαγιά μου και να καταλήξουν κι αυτοί σε ένα δημόσιο νοσοκομείο όταν γεράσουν, για να δουν πως είναι. Εγώ δουλεύω όλη μου τη ζωή και πήρα ένα σπίτι το οποίο χρωστάω στην τράπεζα και κινδυνεύω να το χάσω. Αυτοί γιατί;", λέει αγανακτισμένη. Πηγή: Fthis.gr

«Έχω απλήρωτο το ρεύμα, σε λίγες μέρες μου το κόβουν»

Μια απίστευτη εξομολόγηση έκανε η Γιολάντα Διαμαντή στην εφημερίδα News και μιλά για τις δύσκολες στιγμές που ζει.

«Πρώτη φορά στη ζωή μου δεν έχω πληρώσει το ΤΕΒΕ και τα χαράτσια, και αν δεν πληρώσω το ρεύμα σε λίγες μέρες μου το κόβουν, γιατί έχω αφήσει πολλά δίμηνα απλήρωτα και έχει μαζευτεί λογαριασμός 1.500 ευρώ.

Όσο και να δουλεύεις, απλώς δεν φτάνουν για να αντεπεξέλθεις στις υποχρεώσεις που σου έχει δημιουργήσει το κράτος», αποκαλύπτει η Γιολάντα.

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός τα βάζει με τους πολιτικούς που μένουν ατιμώρητοι, ή που περνούν κάποια χρόνια στη φυλακή. «Δεν τους θέλω μέσα στη φυλακή όλους αυτούς, να τους ταΐζω και να τους ποτίζω. Θέλω να είναι έξω και να τους πάρουμε όλα τα περιουσιακά στοιχεία για να ρεφάρει λίγο η χώρα. Φτωχοί σε ένα μικρό διαμέρισμα, να πληρώνουν το φαγητό και τα φάρμακά τους με τη σύνταξη που παίρνει η γιαγιά μου και να καταλήξουν κι αυτοί σε ένα δημόσιο νοσοκομείο όταν γεράσουν, για να δουν πως είναι. Εγώ δουλεύω όλη μου τη ζωή και πήρα ένα σπίτι το οποίο χρωστάω στην τράπεζα και κινδυνεύω να το χάσω. Αυτοί γιατί;», λέει αγανακτισμένη.

Πηγή: Fthis.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X