Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ο Χρυσόστομος
Η φυσική ύπαρξη του Χριστιανισμού στη Συρία και στη Μέση Ανατολή κινδυνεύει, δήλωσε ο αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος, ο οποίος επέστρεψε χθες από τον Λίβανο στην Κύπρο μαζί με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρο. Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, οι δύο προκαθήμενοι συναντήθηκαν με τον Πατριάρχη Αντιοχείας Ιωάννη και εξέφρασαν τη στήριξη τους στην Εκκλησία της Αντιοχείας και τη συμπάθεια τους για τους δύο Μητροπολίτες που έχουν απαχθεί. Ο αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος ανακοίνωσε ότι οι προκαθήμενοι των Εκκλησιών της Μέσης Ανατολής θα επισκεφθούν τον Ιούλιο τη Μόσχα και θα ζητήσουν τη βοήθεια και την παρέμβαση του προέδρου της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, προκειμένου η χώρα του να εργαστεί για την ειρήνη σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στη Μέση Ανατολή.

Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ο Χρυσόστομος

Η φυσική ύπαρξη του Χριστιανισμού στη Συρία και στη Μέση Ανατολή κινδυνεύει, δήλωσε ο αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος, ο οποίος επέστρεψε χθες από τον Λίβανο στην Κύπρο μαζί με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρο.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, οι δύο προκαθήμενοι συναντήθηκαν με τον Πατριάρχη Αντιοχείας Ιωάννη και εξέφρασαν τη στήριξη τους στην Εκκλησία της Αντιοχείας και τη συμπάθεια τους για τους δύο Μητροπολίτες που έχουν απαχθεί.

Ο αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος ανακοίνωσε ότι οι προκαθήμενοι των Εκκλησιών της Μέσης Ανατολής θα επισκεφθούν τον Ιούλιο τη Μόσχα και θα ζητήσουν τη βοήθεια και την παρέμβαση του προέδρου της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, προκειμένου η χώρα του να εργαστεί για την ειρήνη σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στη Μέση Ανατολή.

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X