Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Δέκα χρόνια γηραιότερες λόγω… τρόπου ζωής
Γηραιότερες κατά μια δεκαετία δείχνουν οι γυναίκες που υιοθετούν ανθυγιεινές συνήθειες στην καθημερινότητά τους, υποστηρίζει διεθνής μελέτη.Σύμφωνα με τους ερευνητές, στην κορυφή των συνηθειών που προσθέτουν χρόνια στην γυναικεία επιδερμίδα έρχονται σολάριουμ και κάπνισμα, ενώ ακολουθούν η έλλειψη φρούτων από τη διατροφή και η κακή ενυδάτωση του δέρματος.Στην οκταετή μελέτη έλαβαν μέρος 585 γυναίκες από το Μπέντφορντ, στη Βρετανία (ηλικίας 45-75 ετών), από τη Μαδρίτη, στην Ισπανία (30-70 ετών) και από τη Σανγκάη, στην Κίνα (25-70 ετών). Βάσει των αποτελεσμάτων οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι το πόσο "φρέσκια

Δέκα χρόνια γηραιότερες λόγω… τρόπου ζωής

Γηραιότερες κατά μια δεκαετία δείχνουν οι γυναίκες που υιοθετούν ανθυγιεινές συνήθειες στην καθημερινότητά τους, υποστηρίζει διεθνής μελέτη.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, στην κορυφή των συνηθειών που προσθέτουν χρόνια στην γυναικεία επιδερμίδα έρχονται σολάριουμ και κάπνισμα, ενώ ακολουθούν η έλλειψη φρούτων από τη διατροφή και η κακή ενυδάτωση του δέρματος.

Στην οκταετή μελέτη έλαβαν μέρος 585 γυναίκες από το Μπέντφορντ, στη Βρετανία (ηλικίας 45-75 ετών), από τη Μαδρίτη, στην Ισπανία (30-70 ετών) και από τη Σανγκάη, στην Κίνα (25-70 ετών). Βάσει των αποτελεσμάτων οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι το πόσο "φρέσκια

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X