Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Εξιτήριο για τη 18χρονη που επιβίωσε 17 ημέρες στα ερείπια
Η 18χρονη Ρεσμά, η οποία σώθηκε από θαύμα μετά την κατάρρευση του πολυώροφου κτιρίου στα τέλη Απριλίου κοντά στη Ντάκα, στα ερείπια του οποίου έμεινε παγιδευμένη επί 17 ημέρες, βγαίνει σήμερα από το νοσοκομείο, ανακοίνωσε ο στρατός, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο. Από την κατάρρευση στις 24 Απριλίου κοντά στη Ντάκα του του εννιαώροφου κτιρίου Ράνα Πλάζα, το οποίο στέγαζε πέντε βιοτεχνίες ετοίμων ενδυμμάτων, έχασαν τη ζωή τους 1.129 άνθρωποι. Πάνω από 3.000 άνθρωποι εργάζονταν στο κτίριο αυτό τη στιγμή της κατάρρευσης. Η Ρεσμά, η οποία νοσηλευόταν σε στρατιωτικό νοσοκομείο από τις 10 Μαΐου, δέχθηκε πρόταση να εργαστεί στο ξενοδοχείο Westin Hotel της πρωτεύουσας.

Εξιτήριο για τη 18χρονη που επιβίωσε 17 ημέρες στα ερείπια

Η 18χρονη Ρεσμά, η οποία σώθηκε από θαύμα μετά την κατάρρευση του πολυώροφου κτιρίου στα τέλη Απριλίου κοντά στη Ντάκα, στα ερείπια του οποίου έμεινε παγιδευμένη επί 17 ημέρες, βγαίνει σήμερα από το νοσοκομείο, ανακοίνωσε ο στρατός, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο. Από την κατάρρευση στις 24 Απριλίου κοντά στη Ντάκα του του εννιαώροφου κτιρίου Ράνα Πλάζα, το οποίο στέγαζε πέντε βιοτεχνίες ετοίμων ενδυμμάτων, έχασαν τη ζωή τους 1.129 άνθρωποι.

Πάνω από 3.000 άνθρωποι εργάζονταν στο κτίριο αυτό τη στιγμή της κατάρρευσης. Η Ρεσμά, η οποία νοσηλευόταν σε στρατιωτικό νοσοκομείο από τις 10 Μαΐου, δέχθηκε πρόταση να εργαστεί στο ξενοδοχείο Westin Hotel της πρωτεύουσας.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X