Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Στην αιωνιότητα η Kim Kardashian
Τη γονιμότητα του Λος Άντζελες συμβολίζει από εδώ και πέρα η Kim Kardashian καθώς καλλιτέχνης διασήμων δημιούργησε το γλυπτό της σε πραγματικές διαστάσεις. Η Kim περνά στην αιωνιότητα με άγαλμά της για το οποίο ποζάρει γυμνή, με τις καμπύλες της σε όλο τους το μεγαλείο, καθώς διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της.Το δημιούργημα του Daniel Edwards θα εκτίθεται σε έκθεση στο Λος Άνζελες που έκανε εγκαίνια χθες, ενώ οι επισκέπτες καλούνται να τρίψουν με "όλο τον σεβασμό" την κοιλιά της Kim για να έχουν τύχη και ευτυχία. Το γλυπτό ονομάστηκε L.A. Fertility, δηλαδή Λος Άντζελες Γονιμότητα και, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του καλλιτέχνη, προβάλλει τα γεμάτα γάλα στήθη της σταρ και τη μεγαλόπρεπη κοιλιά της, δείχνοντας την επιθυμάι του καλλιτέχνη να αλλάξει την άποψη του κόσμου για τη γυναικεία μορφή.ΦΩΤΟ: splash/www.iml.gr

Στην αιωνιότητα η Kim Kardashian

Τη γονιμότητα του Λος Άντζελες συμβολίζει από εδώ και πέρα η Kim Kardashian καθώς καλλιτέχνης διασήμων δημιούργησε το γλυπτό της σε πραγματικές διαστάσεις. Η Kim περνά στην αιωνιότητα με άγαλμά της για το οποίο ποζάρει γυμνή, με τις καμπύλες της σε όλο τους το μεγαλείο, καθώς διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Το δημιούργημα του Daniel Edwards θα εκτίθεται σε έκθεση στο Λος Άνζελες που έκανε εγκαίνια χθες, ενώ οι επισκέπτες καλούνται να τρίψουν με "όλο τον σεβασμό" την κοιλιά της Kim για να έχουν τύχη και ευτυχία. Το γλυπτό ονομάστηκε L.A. Fertility, δηλαδή Λος Άντζελες Γονιμότητα και, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του καλλιτέχνη, προβάλλει τα γεμάτα γάλα στήθη της σταρ και τη μεγαλόπρεπη κοιλιά της, δείχνοντας την επιθυμάι του καλλιτέχνη να αλλάξει την άποψη του κόσμου για τη γυναικεία μορφή.

ΦΩΤΟ: splash/www.iml.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X