Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / «Η τρομοκρατία στους απλήρωτους ναυτεργάτες δεν θα περάσει»
Για κυβερνητική και εισαγγελική τρομοκρατία σε βάρος του ναυτεργατικού κόσμου κάνουν λόγο σε κοινή δήλωσή τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Π. Λαφαζάνης και Θ. Δρίτσας. Η κοινή δήλωσή τους: "Με εντολές Σαμαρά Μουσουρούλη και με απαράδεκτη παρέμβαση εισαγγελέων κλιμακώνεται η κυβερνητική και εισαγγελική τρομοκρατία σε βάρος του ναυτεργατικού κόσμου, ο οποίος διεκδικεί αγωνιστικά ό,τι το ιερότερο για κάθε εργαζόμενο: την πληρωμή των δεδουλευμένων, αφού οι ναυτεργάτες δουλεύουν απλήρωτοι, με τις οικογένειές τους να πεινάνε, έως και εφτά μήνες. Οι κυβερνητικές, δικαστικές και εφοπλιστικές απειλές, στο όνομα του βρώμικου καθεστώτος της επιστράτευσης, για απόλυση των ναυτεργατών, που αντιστέκονται στο νέο δόγμα "δουλειά χωρίς πληρωμή

«Η τρομοκρατία στους απλήρωτους ναυτεργάτες δεν θα περάσει»

Για κυβερνητική και εισαγγελική τρομοκρατία σε βάρος του ναυτεργατικού κόσμου κάνουν λόγο σε κοινή δήλωσή τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Π. Λαφαζάνης και Θ. Δρίτσας.

Η κοινή δήλωσή τους:

«Με εντολές Σαμαρά – Μουσουρούλη και με απαράδεκτη παρέμβαση εισαγγελέων κλιμακώνεται η κυβερνητική και εισαγγελική τρομοκρατία σε βάρος του ναυτεργατικού κόσμου, ο οποίος διεκδικεί αγωνιστικά ό,τι το ιερότερο για κάθε εργαζόμενο: την πληρωμή των δεδουλευμένων, αφού οι ναυτεργάτες δουλεύουν απλήρωτοι, με τις οικογένειές τους να πεινάνε, έως και εφτά μήνες.

Οι κυβερνητικές, δικαστικές και εφοπλιστικές απειλές, στο όνομα του βρώμικου καθεστώτος της επιστράτευσης, για απόλυση των ναυτεργατών, που αντιστέκονται στο νέο δόγμα «δουλειά χωρίς πληρωμή

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

X