Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / «Έχουμε ή δεν έχουμε αδίκημα άμεσης συνέργειας σε φοροδιαφυγή;»
"Τι περισσότερο έκανε ο Παπακωνσταντίνου από τον Βενιζέλο;", αναρωτήθηκε εκ μέρους των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο Βασίλης Καπερνάρος, θυμίζοντας ότι στη δική τους πρόταση ενέπλεκαν ακόμα τους κ.κ. Παπανδρέου, Παπαδήμου και Βενιζέλου, πέραν του κ. Παπακωνσταντίνου. Αναφερόμενος δε, σε δημοσιεύματα που μιλούν για διαπίστωση από το ΣΔΟΕ ότι δεν δικαιολογούνται ποσά των συγγενών του κ. Παπακωνσταντίνου και στον βαθμό βεβαίως που αυτά θα επιβεβαιωθούν, αναρωτήθηκε: "Έχουμε ή δεν έχουμε αδίκημα άμεσης συνέργειας σε φοροδιαφυγή, εφόσον αποδειχθεί;". Ο ίδιος αναφέρθηκε στην υποχρέωση δια νόμου του πρωθυπουργού να γνωρίζει, εκτός αν είναι "ηθελημένα άσχετος", όπως είπε, θυμίζοντας με νόημα ότι στις 12 Σεπτεμβρίου 2010 είχε δεσμευτεί στην ΔΕΘ ότι είχαν ξεκινήσει οι διαδικασίες για έλεγχο στοιχείων και το κυνήγι θα ήταν αμείλικτο και στις 13 του μήνα έφυγε η επιστολή Πλασκοβίτη προς τις γαλλικές αρχές.

«Έχουμε ή δεν έχουμε αδίκημα άμεσης συνέργειας σε φοροδιαφυγή;»

«Τι περισσότερο έκανε ο Παπακωνσταντίνου από τον Βενιζέλο;», αναρωτήθηκε εκ μέρους των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο Βασίλης Καπερνάρος, θυμίζοντας ότι στη δική τους πρόταση ενέπλεκαν ακόμα τους κ.κ. Παπανδρέου, Παπαδήμου και Βενιζέλου, πέραν του κ. Παπακωνσταντίνου.

Αναφερόμενος δε, σε δημοσιεύματα που μιλούν για διαπίστωση από το ΣΔΟΕ ότι δεν δικαιολογούνται ποσά των συγγενών του κ. Παπακωνσταντίνου και στον βαθμό βεβαίως που αυτά θα επιβεβαιωθούν, αναρωτήθηκε: «Έχουμε ή δεν έχουμε αδίκημα άμεσης συνέργειας σε φοροδιαφυγή, εφόσον αποδειχθεί;».

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην υποχρέωση δια νόμου του πρωθυπουργού να γνωρίζει, εκτός αν είναι «ηθελημένα άσχετος», όπως είπε, θυμίζοντας με νόημα ότι στις 12 Σεπτεμβρίου 2010 είχε δεσμευτεί στην ΔΕΘ ότι είχαν ξεκινήσει οι διαδικασίες για έλεγχο στοιχείων και το κυνήγι θα ήταν αμείλικτο και στις 13 του μήνα έφυγε η επιστολή Πλασκοβίτη προς τις γαλλικές αρχές.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X