Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Για «συγκάλυψη» μιλά ο Στ. Κοντονής
Για προστασία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την πλειοψηφία ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Κοντονής, κάνοντας λόγο για συγκάλυψη που φάνηκε από τη διαγραφή ακόμα δύο βουλευτών της ΔΗΜΑΡ, όταν δήλωσαν ότι θα ψήφιζαν την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ στην πρώτη φάση..."Ενώ σας προτείναμε απιστία και για τον κ. Παπακωνσταντίνου, μας είπατε ότι αυτό κινείτο στη σφαίρα της φαντασίας. Τώρα εσείς καταθέτετε πρόταση επέκτασης του κατηγορητηρίου", είπε, διερωτώμενος τι σχέση έχει το έγγραφο του γαλλικού υπουργείου με την απιστία. "Η απιστία είναι αδίκημα άσχετο με αυτή την ιστορία", είπε, σημειώνοντας ότι το θέμα του εγγράφου έχει να κάνει με υπεξαγωγή εγγράφου.Υποστήριξε, λοιπόν, ότι δεν μιλούν για υπεξαγωγή, επειδή γι αυτήν ευθύνεται και ο "βασικός εταίρος" της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, που επίσης δεν πρωτοκόλλησε το έγγραφο, αλλά τελικά το πήρε και στο σπίτι του, όπως ακριβώς θύμισε ότι έκανε και με τα... αμυντικά σχέδια της χώρας."Το κόμμα που έταξε στον εαυτό του να βάλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τη δεξιά, τώρα λειτουργεί ως δεκανίκι", είπε, ολοκληρώνοντας την ομιλία του με την φράση: "άξιος ο μισθός σας".

Για «συγκάλυψη» μιλά ο Στ. Κοντονής

Για προστασία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την πλειοψηφία ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Κοντονής, κάνοντας λόγο για συγκάλυψη που φάνηκε από τη διαγραφή ακόμα δύο βουλευτών της ΔΗΜΑΡ, όταν δήλωσαν ότι θα ψήφιζαν την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ στην πρώτη φάση…

"Ενώ σας προτείναμε απιστία και για τον κ. Παπακωνσταντίνου, μας είπατε ότι αυτό κινείτο στη σφαίρα της φαντασίας. Τώρα εσείς καταθέτετε πρόταση επέκτασης του κατηγορητηρίου", είπε, διερωτώμενος τι σχέση έχει το έγγραφο του γαλλικού υπουργείου με την απιστία. "Η απιστία είναι αδίκημα άσχετο με αυτή την ιστορία", είπε, σημειώνοντας ότι το θέμα του εγγράφου έχει να κάνει με υπεξαγωγή εγγράφου.

Υποστήριξε, λοιπόν, ότι δεν μιλούν για υπεξαγωγή, επειδή γι’ αυτήν ευθύνεται και ο "βασικός εταίρος" της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, που επίσης δεν πρωτοκόλλησε το έγγραφο, αλλά τελικά το πήρε και στο σπίτι του, όπως ακριβώς θύμισε ότι έκανε και με τα… αμυντικά σχέδια της χώρας.

"Το κόμμα που έταξε στον εαυτό του να βάλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τη δεξιά, τώρα λειτουργεί ως δεκανίκι", είπε, ολοκληρώνοντας την ομιλία του με την φράση: "άξιος ο μισθός σας".

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X