Εξελίξεις στον Ολυμπιακό

Σε πλήρη κινητοποίηση ο μεταγραφικός μηχανισμός του Ολυμπιακού. Μίτσελ, Καρεμπέ, Ισά, Λορένθο και Βρέντζος είναι σε συνεχή επικοινωνία προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι στόχοι και να γίνουν οι τελικές κινήσεις για τις πέντε μεταγραφές που θέλει να κάνει από τη διεθνή αγορά η ομάδα. Για τους δύο χαφ, τον ακραίο επιθετικό, τον πλάγιο μπακ-στόπερ και πιθανώς τον τερματοφύλακα.

Για τη θέση του πλέι μέικερ παραμένει ανοιχτό το θέμα του Βερδού, καθώς ο χαφ της Εσπανιόλ δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα μείνει στην Ισπανία ή θα παίξει στο εξωτερικό.

Για την άμυνα, υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία σχετικά με την απόκτηση του Μιγκέλ Τόρες που θέλει ο Μίτσελ από την Χετάφε.

Εξετάζονται πολλές προτάσεις για τη μεσαία γραμμή, με πολλά ονόματα πια από τη γαλλική αγορά λόγω της παρουσίας του Ισά που έχει πολλές διασυνδέσεις εκεί.

Όσο για τα μεγάλα ονόματα που θέλει να πάρει ο Ολυμπιακός, μπήκε στην επικαιρότητα και ο 32χρονος σούπερ σταρ της Τσέλσι Φλοράν Μαλουντά που φεύγει από το Λονδίνο. Φυσικά είναι πανάκριβος και περιζήτητος, αλλά είναι και φίλος του Καρεμπε.

Μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει εάν θα μείνει στον Ολυμπιακό ο Αριέλ Ιμπαγάσα, καθώς δεν υπάρχει ακόμη οριστική απόφαση.

Ο Καρεμπέ θα είναι στη Μαδρίτη το επόμενο διαστημα και θα έχει πολλές επαφές, ενώ κάποια στιγμή θα έχει δια ζώσης συνάντηση και με τον Μίτσελ.

Γύρω στις 25 Ιουνίου θα είναι στην Ελλάδα ολο το τιμ για να μπουν στην τελική ευθεία οι κινήσεις στα μεταγραφικά, με σκοπό να έχουν γίνει οι περισσότερες μέχρι να ξεκινήσει η προετοιμασία.

Στον Ολυμπιακό τονίζουν κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει πρόταση για Μήτρογλου, Μασάντο όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα στο εξωτερικό.

Σχετικά άρθρα