Αρχική / Teens / Τον αγαπώ αλλά είναι ερωτευμένος με τη φίλη μου
Τον αγαπώ αλλά είναι ερωτευμένος με τη φίλη μου thumbnail

Τον αγαπώ αλλά είναι ερωτευμένος με τη φίλη μου

Είμαι 15χρονων, πάω τρίτη γυμνάσιου και έχω ένα μεγάλο μπέρδεμα: πριν από ένα χρόνο όταν με είχε ρωτήσει μια συμμαθήτριά μου ποιο αγόρι μου αρέσει της είπα ένα τυχαίο. Μετα όμως αυτή άρχισε να πλησιάζει και τότε συνειδητοποιησα πως μου αρέσει πραγματικά. Φέτος άρχισα να κάνω παρέα με αυτό το κορίτσι και εκείνος που της είχα πει πως μου άρεσε μου είπε πως του αρέσει εκείνη η κοπέλα με την οποία έκανα παρέα. Εκείνη του είπε όχι αλλά εκείνος συνέχισε να την διεκδικήσει. Εμένα μου τα ζήτησε ένα αγόρι το οποίο δεν μου αρέσει και το είπα στο άλλο αγόρι και έδειξε κάπως παραξενεμένος. Τώρα τελευταία έχει αλλάξει στάση απέναντι μου, είναι πιο τρυφερός. Το κάνει άραγε μόνο φιλικά; Μήπως με αγαπάει και εκείνος; Σκέφτηκα να τον ρωτήσω αν του αρέσω αλλιώς να μην τα φτιάξω με το αγόρι που μου τα ζήτησε. Τι πρέπει να κάνω; Τον αγαπώ, είμαι τρελά ερωτευμένη μαζί του. 


Στο ερώτημά σας απάντησε ο ψυχολόγος- ψυχοθεραπευτής Δημήτης Κατσαρός


Αγαπητή αναγνώστρια:

 

Φαίνεται πως ανακαλύψατε κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον το οποίο σας εξάπτει το ενδιαφέρον για τις σχέσεις: Τον ανταγωνισμό. Λέτε ότι το τυχαίο αγόρι από μόνο του δεν ήταν αρκετό, αλλά το τυχαίο αγόρι σε συνδυασμό με το ότι ενδιέφερε τη φίλη σας προκάλεσε και το δικό σας ενδιαφέρον. Μετά πειραματίζεστε και λέτε στο ένα αγόρι για τις κατακτήσεις σας από άλλους και παρατηρείτε μια τρυφερότητα παραπάνω εκ μέρους του. 

Δεν έχω αντίρρηση με την προσέγγισή σας. Είναι πολύ ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική. Ωστόσο σας προτείνω μέσα στην αρχική τυχαιότητα με την οποία διαλέγετε ή σας διαλέγουν να προσθέσετε κάτι που να σας τραβάει όντως ανεξάρτητα απ'το αν ενδιαφέρει κι άλλα άτομα, για να δείτε τι συμβαίνει τότε όταν μπουν άλλοι/άλλες ενδιαφερόμενοι-νες στο παιχνίδι. 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X